Hogyan értetnétek meg a gyerekkel hogy az anyjával nem békülünk ki?
Figyelt kérdés
4 éves a gyerek már a terhesség előtt is rossz volt a kapcsolat, ami csak együtt járás volt, tehát nem éltek együtt. Most a férfi megnősül, nem a nő miatt történt a szakítás.A gyerek anyja olyanokkal tömi a kisfiút, hogy költözzön oda hozzájuk. Mit lehetne tenni ebben az esetben? Hogyan értetnétek meg egy 4 éves gyerekkel hogy apa meg anya nem fog együtt élni?2014. okt. 27. 16:23
1/7 anonim válasza:
Hova költözzön a gyerek? Ha az apához, akkor a gyereknek ez lenne legjobb, mert az anya nem nevelné az apja ellen.
2/7 anonim válasza:
Ha jól értettem, akkor a kicsi anyja azt akarja, hogy az apával legyen a közös bébi? És az apa ezt nem akarja?
Szóval dobálni akaarják ide-oda, mint egy tárgyat vagy egy elhasznált rongyot? Senkinek sem kell a pici, mostmár hogy vége a szerelemnek?
Ostoba, önző mocsadékok ezek az emberi lények. Fúj és ilyenkor kapok hányingert, hogy ehhez a fajhoz tartozom. Vágjátok fel az ereiteket! Cigányok nem viselkednek így. Undorító!
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy látszódik rosszul fogalmaztam a gyereket biztatja hogy mondja az apának, hogy költözzön oda hozzájuk az ex nőhöz, és a gyerekhez. Valahogy meg kell értetni a gyerekkel, hogy ez nem kivitelezhető. De az ex nő egyébként jó anya, csak nem bír belenyugodni a szakításba.
2014. okt. 27. 16:37
4/7 A kérdező kommentje:
Hát kettes én meg a tahó, primitív emberektől vagyok rosszul. Hol olvastad hogy a gyerek nem kell senkinek 4 éves a gyerek az anyjával él. Az apa is foglalkozik vele.Hogyan értetnétek meg egy 4 éves gyerekkel hogy apa meg anya nem fog együtt élni? Ez volt a kérdés.
2014. okt. 27. 16:42
5/7 anonim válasza:
Majd rájön szegényke, ne gyötörd a kis fejét magyarázatokkal. Inkább tölts vele annyi időt, amennyi csak lehetséges.
6/7 anonim válasza:
Gondolom te vagy a férfi új párja. Üljön le az apa a kicsivel és egyszerű szavakkal mondja el neki. Azt is tegye hozzá, hogy anya rosszul tudja, nem fognak összeköltözni, de ettől még nagyon szereti és foglalkozni fog vele. Meg fogja érteni.
7/7 anonim válasza:
Mindenképp úgy kell elmondani a kicsinek, hogy az anyuka becsülete ne sérüljön a szemében, azaz nem szabad éreztetni vele, hogy anya hazudik. Amit korábban írt valaki, hogy anya rosszul tudja, az szerintem egy jó megoldás, a lényeg, hogy a gyerek ne haragudjon senkire, de tisztában legyen vele, mi a helyzet. Az apa jelét se mutassa annak, hogy lenne ilyen szándéka, tehát ne menjen bele semmiképp olyanba, hogy ott aludjon egy-egy éjszakát a gyerek miatt, vagy hasonlókba, mert a kicsi még azt is reménysugárnak hiheti. Legyen egyértelmű, hogy ő ott nem fog többet lakni, anyával nem szeretnek együtt élni, de a gyereket attól még ugyanúgy szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!