Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az előbb láttam az utcán egy...

Az előbb láttam az utcán egy volt gimis osztálytársamat az anyjával sétálni. Nekem ilyen miért nem jutott?!

Figyelt kérdés
Régóta félárva vagyok,és k.rvára idegesít,hogy mindenki tud anyucihoz fordulni az ismerőseim közül,csak én nem.Felemészt az egész.Lelki beteg lettem,mostanra meg már annyira megbetegítettek a gondok,hogy csak vegetálok szó szerint,mert fizikailag annyira rosszul vagyok,hogy az nem egy fiatalra jellemző,hanem inkább egy 80 évesre.Sajnos nem túlzok,pokolian rosszul vagyok.Az élet azt vette el tőlem,ami a legjobban fáj.Ennèl semmi nem fájna jobban.
2014. nov. 10. 18:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert. A gyászt nem tudod normálisan feldolgozni, és kicsit ijesztő a kérdésed. Remélem, te is érzed, hogy ez így nem mehet tovább. Nem mondom, hogy Te is ezt fogod tenni, de az ilyen nagy traumán átesettek kb 10%- a elkezdi pl. öldösni a többiek anyját, mert nem bírja elviselni, hogy nekik van, neki meg nincs. Lehet, te nem jutsz el idáig, de az elkeseredettség és "irigység" már benned van. Ez nem fog jóra vezetni.
2014. nov. 10. 19:04
 2/24 anonim ***** válasza:
81%

"Ennèl semmi nem fájna jobban."

DEHOGYNEM!!!! Olvasd el, hogy hany embernek VAN ugyan anyja, de nemhogy segítene neki, hanem mindenben hátráltatja, gonosz hozzá, stb. Az szerinted jobb lenne?!?!??!

A problémáddal meg fordulj szakemberhez (pszichológus), mert különben tényleg semmi értelme az életednek, ha csak azon rágodsz, hogy mi az, ami "nincs"!

2014. nov. 10. 19:04
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg apukáddal, csak ő tud ezen segíteni. Nem tudom milyen anya nélkül élni, de fel kell dolgoznod, el kell engedned. Ne irigykedj másokra, van nekik más bajuk, ami meg lehet pont neked nincs. Apukáddal milyen a kapcsolatod? Van női rokonod akiben megbízol?
2014. nov. 10. 19:10
 4/24 A kérdező kommentje:

#1:Ugyan,ahhoz túl jólelkű vagyok.Lány vagyok amúgy,de szerintem gondoljátok.

Persze,hogy nagyon-nagyon irigy vagyok.Másnak ez alapvető,nekem nincs.

#2:Nem fájna jobban.Ez sokkal rosszabb.Ugyanis sok hibája ellenére jó anya volt nagyon is.Szóval nekem ez így nagyon rossz.Ha egy alkoholista,kukás ember lett volna,akkor nyilván nem fájna ennyire,de így nagyon rossz.Bekattanok,ha belegondolok;hogy nem siklik ki így soha az életem,ha ő élne.Kellene sok tanács,beszélgetès,egy anyai ölelés (amúgy sem ölelt már meg 2 éve olyan,akit szeretek,egyszer sem),közös sport ilyesmik.

Bírom,hogy engem nost lenéznek az ismerőseim,hogy ide jutottam,meg röhögnek.Ők viszont könnyen teszik,mikor èl az anyjuk.Úgy nekem sem lenne bajom.Nem is volt előtte.

2014. nov. 10. 19:11
 5/24 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy, és mikor halt meg?
2014. nov. 10. 19:13
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Keress meg egy pszichológust!!!!
2014. nov. 10. 19:13
 7/24 anonim ***** válasza:
1. vagyok megint. Ez keményen hangozhat, de a te életedet egyedül te tudod rendbe tenni. Ha nem anyukád hal meg, hanem valami más rossz ért volna, te lehet, akkor is feladnád a játszmát, s ide jutnál, mert egyszerűen feladod a játszmát. Tudom, hogy nagy tragédia, és nem azt mondom, hogy ne hiányozzon, ne gondolj rá, de túl kéne rajta lépned, mert így elkallódsz, és nem anyukád halála miatt, hanem mert nem akarsz küzdeni.
2014. nov. 10. 19:18
 8/24 A kérdező kommentje:

#3:Apámra lelkileg sem tudok támaszkodni,nincs olyan állapotban.

Amúgy meg hidd el,hogy az ismerősi körömben messze nekem a legrosszabb.Nem tudom begejezni a gimit az egèszségi állapotom miatt.Jelenleg ez a 3. év csúszásom.Egyszerűen nem tehetek róla,annyira beteg voltam mindig fizikailag is,hogy állandóan hiányoztam,és túlléptem a megengedett óraszámot.Konkrétan nincs senkim apán kívül,még egy jó barátnőm sincs.Igaz,hogy semmilyen nincs.Szóval magányos vagyok,boldogtalan,tele félelmekkel,szorongással,halálfélelemmel,fizikailag is nagyon beteg vagyok,nem tudom végezni a sulit (ami nagyon nagy probléma nyilván az egészségi állapotom,és a családi státuszom után).Semmi olyan tere nincs az életnek,amiben nekem egy kicsit is jó.Már annyi kivált belőlem erős fizikai rosszullétet,ha valakivel szemben meg kéne védenem magam.Ezzel azt akarom mondani,hogy már olyan dolgok is rettentó stresszkènt érnek,amit pl 10 évesen még meg sem éreztem.

2014. nov. 10. 19:18
 9/24 anonim ***** válasza:

Nekem apukám halt meg megértelek téged.

Kéne neked valaki aki segítene neked ezt az egészet fel dolgozni és valamelyest az űrt betölteni benned.

Ezek szerint se jó barátod se pasid vagy testvéred nincs aki ezt meg tenné neked?

Akkor viszont a neten kéne hogy keress egy igazi jó barátnöt vagy pasit aki melletted lehetne ilyen helyzetben együtt érzek veled sajnállak de többet nem tudok sajnos érted tenni. :(

2014. nov. 10. 19:20
 10/24 A kérdező kommentje:

Már elkallódtam akaratomon kívül.Teljes mentális beteg lettem,ebből csak anyukàm tudna kihúzni.Neki kb 1 hónap alatt sikerülne.Amúgy meg hiába jàrtam pszichiáterhez beszélgetésre,kaptam antidepresszánst,alkalmakra nyugtatót,semmi nem segít.Ugyanis vannak dolgok,amiket nem lehet feldolgozni.Ez egy ilyen dolog.

Aki kérdezte mikor halt meg,annak írok priviben.

2014. nov. 10. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!