Összevesztünk anyukámmal és nagyon aggaszt, amit mondott!?
Figyelt kérdés
Anyukámmal összevesztünk kicsit, ezért a fejemhez vágta, hogy nyáron az egyik orvos azt mondta neki állítólag, hogy figyeljen rám, mert kialakulhat egy autoimmun betegségem, ha így folytatom. Ezt azért mondta el most anyukám, mert ideges volt. De szerintem nem véletlenül nem nekem mondta ezt akkor az orvos. Amúgy is pánikbeteg vagyok, mert a szüleim most válnak, anyukámmal költöztünk és nehéz helyzetben vagyok. Nem hiszem, hogy emiatt autoimmun beteg lennék de most mégis nagyon félek tőle, hogy az leszek. De nem merem ezt elmondani anyukámnak, mert ő akkor csak örülne, hogy jól sikerült visszavágnia. Mit tegyek?2014. nov. 9. 18:55
11/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez a betegség nem pszichésen alakul ki, ugye? mert ő ezt állította. Utána kibékültünk, mondta, hogy nem is ismeri ezt a betegséget, csak mikor ott voltam vérvételen a kórházban és rosszul lettem akkor elhívta egy nővér és mondta, hogy jó lenne elmenni immunológiára
2014. nov. 17. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!