Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mennyire lennétek...

Szülők! Ti mennyire lennétek kiakadva, ha a huszonéves fiatok egy nap bejelentené, hogy a saját neméhez vonzódik?

Figyelt kérdés

Hogyan reagálnátok? Megpróbálnátok rábírni arra, hogy próbálja ki lánnyal is?

Huszonéves éveim közepén járó, már szüleimtől különélő fiú vagyok, már 5 hónapja párkapcsolatban vagyok egy férfival. Szeretném szüleimet beavatni, de félek a reakciójuktól.

2014. nov. 7. 21:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki és meg akarnám ismerni a pasiját :)
2014. nov. 8. 12:39
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván régóta sejteném, és szerintem megkönnyebbülnék, hogy volt ereje, bátorsága szólni, és bízik annyira bennem, hogy elmondta.

A legjobbakat!

2014. nov. 8. 13:18
 23/25 anonim ***** válasza:
15%
Nem akadnék ki. De mi a jó a melegségben?
2014. nov. 9. 09:15
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én elég merész voltam. Szüleimnek bejelentettem, hogy egy barátom jön majd hozzám, és egy hétig itt lesz nálunk. 250km-re lakik tőlem. Semmit sem sejtettek abból, hogy közöttünk több van, mint szimpla barátság. Végig családi hangulat uralkodott a családban. Anyám előtt lebuktunk a hét közepe felé, de nem szólt semmit sem. Utolsó napon beszéltünk anyámmal, és mindent elmeséltünk neki. Sejtette, de nem gondolta rólam. Miért nem mondtam el neki ezt el előbb, meg ne csináljak semmi hülyeséget magammal. Ez volt a második mondata. Legyünk boldogok, nem áll az utunkba. Tömören ennyi. Annyi kikötése volt, hogy ne kürtöljem világgá, mert egy kis faluba élek még jelenleg, és az itteni emberek nem valami toleránsak. Sokat kockáztattam, ki is dobhatott volna anyám az utcára fiústól mindenestől, de tudtam azt, hogy nagyon szeret, és ilyet nem fog művelni. Barátom sok erőt adott mindehhez. Apám még nem tudja, de szegény nagyon naiv, vagy csak szimplán nem vesz róla tudomást. Mindig érdeklődik a fiúm iránt. Mikor jön, hogy van, mikor megyek hozzá stb. Remélem ez így is marad, ha megtudja mi a szitu, ami nemsokára befog következni.

Ha szeretnek, akkor elfogadnak. Könnyebb helyzetben vagy, mivel nem élsz már velük. Ajánlom hogy a pároddal menj, és együtt beszéljétek meg a dolgokat. Egy kis idő tuti kell majd nekik, hogy megemésszék a dolgot, de meglátod hogy minden rendben lesz, és ne félj semmitől sem. Nem tehetsz róla, hogy meleg vagy. 25F

2014. nov. 9. 12:50
 25/25 anonim ***** válasza:
9%

1. Holnap reggel 7ig kikoltozol

2. Vegrendeletet irok, es nem a torvenyes rend szerint fog jarni az orokseg, hanem az illeto/fiu egy fillert sem kap. Ki van tagadva. Eleg szegyen, h a nevemet viseli ezek utan.

2014. nov. 23. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!