Szülők! Ti mennyire lennétek kiakadva, ha a huszonéves
fiatok egy nap bejelentené, hogy a saját neméhez
vonzódik?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnátok? Megpróbálnátok rábírni arra, hogy próbálja ki lánnyal is?
Huszonéves éveim közepén járó, már szüleimtől különélő fiú vagyok, már 5 hónapja párkapcsolatban vagyok egy férfival. Szeretném szüleimet beavatni, de félek a reakciójuktól.
Ha,meleg vagy akkor is az en fiam vagy akit a vilagon legjobban szeretek!
BATORSAG!,!
2014. nov. 7. 23:04
12/25 anonim válasza:
Inkább b...i legyen mint politikus.
Nem mondom, hogy boldog lennék, mert szeretnék unokázni, de elfogadnám hogy ez a helyzet. Azt semmiképp nem mondanám, hogy próbálja ki lánnyal, mert az nem úgy működik...
2014. nov. 7. 23:31
13/25 anonim válasza:
át nem tudom, nem vagyok szülő, de beleképzelem magam egy ilyen szituba szülőnként és nem biztos, hogy úgy reagálnám le, mint ahogy azt "filmekben" látni. Ha én lennék a szülőd, akkor biztos, hogy kiakadnék, és minden követ megmozgatnék annak érdekében, hogy elbizonytalanítsalak a melegségedet illetően. Ettől független a fiam lennél továbbra is, és igyekeznék normálisan viselkedni, de nem adnám fel a reményt, hogy tévedsz a beállítottságodat illetően. Most biztos sok meleg lefog szavazni, de szerintem hasonlóakra számíthatsz a szüleidtől is. Ettől független mindenképpen mond el nekik, és ne félj, utálni, kitagadni biztos hogy nem fognak, ha csak nem olyan jellemek, de ezt neked kell igazából tudnod, hogy milyenek.
2014. nov. 7. 23:39
14/25 anonim válasza:
Neked kell ismerned a szüleid, de minél előbb túlesel rajta, annál jobb. Én nyitott vagyok, örömmel fogadnám a párod, főleg, hogy már 5 hónapja tart (persze, reménykedem, hogy ha a fiamnak kapcsolata lesz, nem fél évvel később tudom majd meg...) N31
2014. nov. 8. 01:42
15/25 anonim válasza:
13-mas téged le lehetne beszélni a másik nemről,és rá beszélni a sajátodra? Fel merülhetne benned bármikor az életed során,hogy tévedtél a nemi beállítottságodat illetően és mondjuk nem hetero hanem meleg vagy? Ugye hogy nem? Mert elég abszurd amit írtál :) ja,és nem vagyok meleg,de eszembe nem jutna a gyerekem "rábeszélni" erre,mert még a végén hallgatna rám,elvenne egy nőt,aztán tönkre tenné nem csak a saját hanem a nő életét is.Szerintem az életben az egészség és a boldogság a legfontosabb,és ha ez a gyerekemnek "csak" úgy jönne össze,hogy meleg,akkor én örülnék és boldog lennék,hogy ő boldog.
2014. nov. 8. 08:08
16/25 anonim válasza:
13-as. Keres rá YT-n Imák Bobbyért nevű filmre. Ez pont az az eset amit te mondasz, csak oda még a vallást is bekeverik
2014. nov. 8. 11:24
17/25 anonim válasza:
15: már megint mit kell ítélkezni, bocs, hogy elmertem mondani az én véleményemet! És képzeld én is voltam olyan helyzetben, hogy nem tudtam, melyik csoporthoz tartozok, és sokáig azt gondoltam leszbi, vagy bi vagyok, aztán tapasztalatokat szereztem - nem egyet -, majd kiderült, hogy tévedtem és hetero vagyok. A hajlam sok mindenkiben benne van, de a hajlam nem egyenlő a melegséggel. Valószínűsíteni mertem, hogy ebben a témában nem olyanok válaszolgatnak a kérdező felé, akiknek igazából fingjuk sincs róla. De úgy fest tévedtem! :(
2014. nov. 8. 12:00
18/25 anonim válasza:
15: ja és én még véletlen se azt írtam, amit te, hogy rábeszélném a kérdezőt. De hát mindegy.
2014. nov. 8. 12:09
19/25 anonim válasza:
A nők sokkal szebbek és a szaguk is jobb.
2014. nov. 8. 12:34
20/25 anonim válasza:
Én is pont abban a helyzetben vagyok, mint te, kedves kérdező. 25 éves srác vagyok, szintén kb. féléves kapcsolattal (bár sajnos távkapcsolat, de nagyon szeretjük egymást), annyi különbséggel, hogy én még otthon lakom. Most szántam rá magam, hogy végre elmondom mi van, akármi lesz is, bár tudom hogy erősen sejtik a dolgot, csak inkább kínosan ügyelünk rá hogy ne kerüljön szóba a téma. De már nem jó így ez a helyzet, meg szeretném már hazahozni a barátomat is. Nem egyszerű a dolog, az biztos, de reménykedem, hogy megértőek lesznek. Remélem te is sikerrel jársz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!