Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa és lánya között mennyire...

Apa és lánya között mennyire normális a szájra puszi?

Figyelt kérdés

2014. nov. 4. 20:33
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
91%
Kiskoromtól kezdve minden reggel munkába/suliba indulás előtt és lefekvés előtt normális volt a szájra puszi apukámmal.Most már hol csak odadugom az arcom, és homlokon puszil vagy arcra puszi mindkettőnk részéről.Nem tudom mikor változott ez meg, nem tűnt fel, csak most a kérdést olvasva. 17/L
2014. nov. 4. 21:10
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom le fogtok pontozni, de nálunk ez sosem volt szokás, és szerintem elég undorító. De kinek mi. 15/L
2014. nov. 4. 21:10
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem semmi probléma nincs ezzel.

Inkább társadalmi okokból a sok idióta ember miatt kell leszoktatni erről a gyereket.

Mikor engem a 6 éves fiam szájon csókolt, úgy hogy közben videózva voltunk, inkább kivágtam a videóból azt a részt...

2014. nov. 4. 21:35
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
Remélem sulyos vérfertözö pedofiliát látsz a dolgok mögött! Nagyon helyes! Harcolj!!!!!! Más betegségtüneted???????
2014. nov. 4. 21:35
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Apu sokszor adott öcsém szájára puszit amikor kicsi volt, de szerencsére anyu hamar leszoktatta róla. Szerintem egyáltalán nem egészséges, 15 évesen meg egyenesen gusztustalan, furcsa és némi pedofil hajlam is van a dologban.
2014. nov. 4. 21:45
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén, számomra marha gusztustalan a dolog. Mondjuk nem kell egyből mindenféle pedofil meg szexuális töltetű dologra gondolni, vannak családok, ahol ez elfogadható szokás. Engem meg nem érdekel, hogy ki mit csinál a négy fal között, csak nekem ne kelljen látnom.
2014. nov. 4. 21:49
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Micsoda emberek vannak, nem elég hogy elötted csinálják, de még a szemhéjjadat is kitámasztják fogpiszkálóval, hogy ne tudd becsukni
2014. nov. 4. 22:07
 18/23 anonim válasza:
87%
Egyáltalán nem elfogadható semelyik életkorban. Szerintem.
2014. nov. 4. 22:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Micsoda emberek vannak, nem elég hogy elötted csinálják, de még a szemhéjjadat is kitámasztják fogpiszkálóval, hogy ne tudd becsukni"

Nem azt mondtam, hogy bárki is csinálná előttem... A hangsúly azon van, hogy engem nem érdekel, ki mit csinál, amíg engem nem érint. Így átfogalmazva már jobban érthető számodra? -.-

2014. nov. 5. 08:27
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Egyéni szinten akkor nem normális, ha az apa egy felnőtt nő helyett puszilgatja a lányát.

Azt gondolom, hogy lehetnek családok, kisebb közösségek, falvak, ahol ez teljesen elfogadott és a helyén van kezelve. De azt hiszem, hogy többségében és városi kultúrákban ez nem elfogadott.

2014. nov. 5. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!