Apa és lánya között mennyire normális a szájra puszi?
Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 20:33
2/23 anonim válasza:
Életkorok?szerintem attòl függ de ez mindenkinek a saját dolga,kit mit hoz szülöktől!én pl sose tudtam vna apámnak szájra puszit adni!
3/23 anonim válasza:
Bizonyos korig úgy látom, hogy elkerülhetetlen. Fél éves a lányunk, pont ma néztem végig, ahogy karban tartva szó szerint elkapta az apja nyakát és fél másodperc alatt bedugta a nyelvét a szájába. Férjem csak pislogott, mire feleszmélt, már lesmárolta a kiscsaj.
Egyelőre ez még a reflexeinken múlik, de soha nem kezdeményezzük, csak olyankor történik meg, ha nem vagyunk elég óvatosak és gyorsak.
4/23 anonim válasza:
Amelyik családban ez szokás, abban teljesen normális, és nem kapcsolódik hozzá semmilyen szexuális üzenet. Ahol nem szokás, ott meg a véletlen szájrapuszi is kínos. Ez szerintem teljesen szokásfüggő. Én nem tartom undorítónak vagy nemnormálisnak, attól függetlenül h nálunk pl nem szokás.
5/23 A kérdező kommentje:
A lány 15 az apa 36 éves.
2014. nov. 4. 20:46
6/23 anonim válasza:
Én 13 vagyok, és még mindig ugy köszönünk néha. Szerintem ebbe nincs semmi rossz dolog.:)
7/23 anonim válasza:
Bizonyos korig elkerülhetetlen?! MIIII???
Szerintem nincs rendjén egy korosztályban sem !!!
8/23 anonim válasza:
Sztem sem kicsiként sem nagyként nem normális. Se anya-lánya/fia, apja- lánya/fia közt!
9/23 anonim válasza:
Én sem tartom normálisnak de az anya gyerek szájra puszit sem.
10/23 anonim válasza:
Igen, egy néhány hónapos baba még sportot űz belőle, hogy mindent a szájába tömjön. A szülő szája is célpont. Hajolsz fölé, puszit adnál, ő pedig ráfordul. Tízből egyszer ő a gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!