Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A bántalmazott gyerekeknek...

A bántalmazott gyerekeknek kell pszichológus?

Figyelt kérdés

Én is az voltam, most már felnőttem. Sose voltam pszichológusnál, mert nem szerettem erről beszélni.

Fél éve költöztem el otthonról, és rohamosan javulni kezdett az állapotom.

Pár hete egy illetővel beszélgetek, aki kérte, hogy mondjak el pár dolgot, hogy történt. Szerinte pszichológus kéne, mert amin én keresztül mentem, az feldolgozhatatlan.

De azt vettem észre, rosszabbul vagyok, amióta beszélek róla.

Megint visszatértek a rémálmok, ma sírtam egy fontos interjún, sokkot kaptam...

Ilyen esetben is kéne pszichológus, ha nem tudok beszélni róla?

20N

2014. okt. 31. 16:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is bántalmazott vagyok.A gyerekkori barátnőm tudott csak róla,nem mondtam a családból senkinek.Pedig apám rendőr.Aztán első pasim kérdezgette hogy hogyhogy nem vagyok már szűz és egyszer csak elmondtam neki.Hiba volt.Elmondta a családnak és mindenki azt mondta hazudok.Már felnőtt vagyok,nem voltam soha pszichológusnál,a párkapcsolatom rendben van viszont néha olyan agresszív vagyok hogy magamon is elcsodálkozom.
2014. okt. 31. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!