Miben fog megváltozni az életünk, ha lesz egy nevelőapám?
Szüleim elváltak, anyukámmal ketten vagyunk már 5 éve és mivel színházban színésznő mindig mondta, hogy ő nem tud nagyon ismerkedni, mert csak ott tudna, de már nincs szabad férfi. Most viszont májusban megismert egyet, aki lehet hogy hozzánk is fog költözni hamarosan. Nagyon fura lesz elképzelni, hogy van itt még valaki, egy idegen:( Nagyon félek a helyzettől. Félek, hogy anyukám csak vele fog foglalkozni és nekem is majd mindent el kell mondanom neki, hogy mi történt a suliban, milyen jegyeket kapok stb. Nem tudom, hogy viselkedjek majd vele. Meg ezentúl mindig hármasban kell mennünk mindenhova? Tényleg nem tudom hogy működik ez, de én eléggé rosszul érzem magam, még nem volt nevelőapám.
13/L
Én gyűlöltem anyám pasizós időszakát, miután elvált, pedig még kicsi voltam. De végül 9 éves koromban talált egy nála 9 évvel fiatalabb pasit, aki elfogadta őt velem és az öcsémmel együtt. Az első gondolatom, amikor meghallottam (máig tisztán emlékszem a pillanatra), hogy van valakije az volt, hogy "na neeeeeee ". Azóta eltelt 11 év, voltak jó pillanatai a családnak, de máig fenntartom az akkor na neee álláspontom. Én sokkal jobban éreztem magam amikor csak 3-asba voltunk, anya, a tesóm és én...
Amúgy nem kell elmondanod neki majd mindent, de ez majd alakul úgy is, hogy milyen lesz a viszonyotok. Mindenesetre ne legyél vele ellenséges már az elejétől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!