Ti észrevettétek, hogy a szülői minta alapján éltek, és nem a saját személyiségetek alapján?
Figyelt kérdés
Sokan észre sem veszik hogy ha a szülő pl, antiszociális,akkor ő is az lesz, valójában pedig egy teljesen különleges személyiség, és érzi,fusztrált, hogy nem a saját útját éli, de végűl sikerűl felismerni, és saját magát éli, és gyökeresen megváltozik az élete. Kiváncsi vagyok.2014. okt. 27. 01:27
11/12 anonim válasza:
Nem, mivel szembe mentem a dolgokkal.
Sokáig volt vita miatta, de én nem akartam a családom által választott szakmát tanulni, nem akartam ugyan azt a munkát végezni, mint ők, az ízlésem is teljesen más. Én vagyok a család fekete báránya, de előttem van a legtöbb lehetőség, illetve elmondhatom, hogy tényleg boldoggá tesz amit csinálok. Szomorú, ha valaki nem jut el idáig, hanem követi a belé nevelt dolgokat.
12/12 anonim válasza:
Élni nem élek úgy, de kis apróságok előfordulnak. Például mondok valamit és ugyanazt, ugyanolyan hangsúllyal, mint az apám/anyám. Pedig nem is szerettem soha azokat az átvett mondatokat, kifejezéseket.
Most folyamatosan szoktatom le magam róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!