Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés

Miért ilyenek a szüleim?

18 éves,végzős lány vagyok. A szüleim csak a közeli faluba engednek el(ahol a barátom lakik) bulizni,ami 10percre van innen busszal,más nagyobb városokba nem engednek el,a 16-17éves barátnőimet pedig elengedik mindig.A 16éves barátnőm a múlkori buli után ottaludhatott a barátjánál (nem első eset). Én, és az egy évvel idősebb barátommal,akivel 9hónapja vagyok nem aludhatunk egymásnál. Vágyok már nagyobb bulikba,szüleim azt mondják amíg bulizok ők nem tudnak aludni...akkor jövőre mi lesz,ha elkerülök az egyetemre?! Ott egy egész hétig nem fognak majd aludni?! Hisz nem tudják majd mindig hol vagyok meg kivel. Nagyon idegesít ez az egész,mert a barátnőim is folyton mondják,hogy miért nem megyek,hisz már 18elmúltam...és nekem folyton a szüleimre kell hivatkoznom. Hétköznap itthon vagyok,tanulok,különórákra járok el. Néha-néha miért nem mehetek el bulizni valahova máshova és miért nem aludhatnék esetleg utána a barátomnál? Zavar,hogy ennyire fognak.

2014. okt. 24. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
És amikor ezeket a kérdéseket felteszed nekik, mit reagálnak? Rákérdeztél már arra, mi lesz, ha egyetemre mész jövőre? El kellene kezdened rákészíteni őket, különben megtiltják majd, hogy továbbtanulj!
2014. okt. 24. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen elvileg már nem szólhatnak bele, hogy hová mész és mennyi időre. Szerintem ülj le velük beszélni és mondd el nekik azt, amit ide leírtál.
2014. okt. 24. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Bogaracskám addig szólnak bele, ameddig eltartják, bár ez elég "durva" helyzet. :D Nálam ilyen lenne nem is tudom mit csinálnék bár 21/f. Általában az a helyzet, hogy az ide kiírok itt felmerik tenni a kérdést, de otthon nem. Egyszerűen oda kéne állni eléjük és elmondani nekik, hogy szeretnél ott aludni a barátodnál 18 évesen ez nem nagy dolog. És elmagyarázni nekik, hogy ez a kapcsolatotok rovására mehet és ne akarják, hogy megromoljon a kapcsolatatok. Sosem értettem az ilyen embereket, hogy miért nem mondják meg a szülőknek amit gondolnak?
2014. okt. 24. 20:37
 4/4 anonim válasza:
15%

Bocsi, de erre nem tudok mit mondani, ha hagyod, hogy ne engedjenek, akkor meg fogják ezt csinálni.

Én 13 évesen nem hagytam(igaz voltak rossz/más dolgok is), és most is ha van vmi csak elmegyek max beköszönök h elmentem és kész. 15L

2014. okt. 25. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!