Miért ilyenek a szüleim?
Miért ilyenek a szüleim?
18 éves,végzős lány vagyok. A szüleim csak a közeli faluba engednek el(ahol a barátom lakik) bulizni,ami 10percre van innen busszal,más nagyobb városokba nem engednek el,a 16-17éves barátnőimet pedig elengedik mindig.A 16éves barátnőm a múlkori buli után ottaludhatott a barátjánál (nem első eset). Én, és az egy évvel idősebb barátommal,akivel 9hónapja vagyok nem aludhatunk egymásnál. Vágyok már nagyobb bulikba,szüleim azt mondják amíg bulizok ők nem tudnak aludni...akkor jövőre mi lesz,ha elkerülök az egyetemre?! Ott egy egész hétig nem fognak majd aludni?! Hisz nem tudják majd mindig hol vagyok meg kivel. Nagyon idegesít ez az egész,mert a barátnőim is folyton mondják,hogy miért nem megyek,hisz már 18elmúltam...és nekem folyton a szüleimre kell hivatkoznom. Hétköznap itthon vagyok,tanulok,különórákra járok el. Néha-néha miért nem mehetek el bulizni valahova máshova és miért nem aludhatnék esetleg utána a barátomnál? Zavar,hogy ennyire fognak.
Bocsi, de erre nem tudok mit mondani, ha hagyod, hogy ne engedjenek, akkor meg fogják ezt csinálni.
Én 13 évesen nem hagytam(igaz voltak rossz/más dolgok is), és most is ha van vmi csak elmegyek max beköszönök h elmentem és kész. 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!