Ti hogy látjátok ezt? Valaki hasonló probléma? :S Olvasd el! - fontos.
Apának szinte soha semmi nem tetszik, csak az a jó amit ő csinál.
Rabszolgának érzem magam sokszor.. hozd ide, vidd oda! naponta legalább 50X.!
Ha elrontok valamit kiabál és leszid!
Egyszer ezért elsírtam magam és úgy kikelt magából, mint még soha! Nagyon féltem...
Feszülten érzem magam a közelében! Az " otthon édes otthon" számomra csak akkor igaz , ha ő nincs itthon..
Azért is kiabál ha a testvéremmel nevetünk.
Amikor a kutyus ugat akkor rá kiabál, hogy : " fogd be a pofád, a k**** anyádat mert szétverem a fejed!
Egyszer elmentem a barátnőmhöz tanulni, mert nem értettem a matekot.. Felhívott, hogy azonnal jöjjek haza.. Azzal várt itthon, hogy nem mosogattam el.
Szinte mindenre van rossz megjegyzése!
Amikor beteg vagyok, akkor is megyek iskolába és a lehető legkevesebbet próbálok itthon lenni vele. Félek tőle ez az igazság. Sokszor sírok ezért esténként.
Jó tanuló vagyok, segítek itthon, megcsinálom a dolgokat szó nélkül. Nem járok bulizni, barátokhoz.. Ők sem járnak hozzám. Csak a szerelmemhez amikor éppen elenged. Ő az aki támogat és erőt ad nekem. 16 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!