Meddig ésszerű támogatni anyámat?
"Az alkoholizmust nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni, hogy, ha nem piálna, akkor lenne pénz."
Mondtam egy szóval hogy el lehet? Azt mondtam hogy aki elissza a pénzét az ne kérjen még a gyerekétől is. Mellesleg az én apám is iszik a mai napig.
"Mellesleg az is tiszta hülyeség, hogy mindenféle felsővezetővel példálózol"
A felsővezetőt pont azért hoztam fel, hogy lásd, fejlődni soha, senkinek nem késő. De saját szüleim is hasonló korban meló mellett tanultak esti továbbképzésen, kemény menet, de megcsinálták. De rokonságban is van ilyen, aki kihajtotta a belét, és mellette még tanult is, és tovább tudott lépni. Persze mindig egyszerűbb letudni annyiban hogy jajj úgysem lenne jobb.
"mert annyira speciális a tudásod, de az ilyenből kevés van, olyanból meg sok, aki nem tudott jó karriert építeni"
Bárki szerezhet bármikor olyan tudást, ami piacképes, fejlődni sosem késő, csak ugye jó magyar szokás szerint egyszerűbb megmagyarátni hogy miért is nem csinálom, mint nekiállni és csinálni.
És ilyenben a kérdező maga is ahogy láttam így vélekedik, hogy miért adja ő haza az összes pénzét, kockáztatva ezzel a jövőjét, ha az anyja nem ad bele igazán a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!