Meddig ésszerű támogatni anyámat?
5 Az meg hogy a nagymamádat ápolta, az egy becsülendő dolog.
Be is dughatta volna valami elfekvőbe,(de ő inkább ápolta és tőrődött vele), mint ahogy manapság dívík a diplomás egyedeknél, akiknél miután a szülő nem tejel nekik már taszitják, mert a felelősség büdös nekik.
hát ha én lennék az anyád, én nem venném el a pénzedet.
maradjunk ennyiben.
szerintem nagyon visszás, ha az anyuka nem képes magát továbbfejleszteni és a gyerekén élősködik.
hiszen minimum 18 éves korodig neki kellene téged eltartania és nem fordítva! akármilyen Teréz anyák kommentelnek itt, akkor is így van, ez a TTÖÖÖRRVÉÉÉÉNY
talán próbáld a jövőben eltitkolni a jövedelmedet.
Az abortusz gyilkosság, egy élet elvétele.
Mit szólnál, ha holnap azt mondaná, hogy nincs sok pénzetek, ezért most elvágná a torkod? Annyi a különbség az abortusz és eközött, hogy az első legális, a másik nem. A végeredmény ugyanaz.
Nem gimibe járok.
Amúgy tudom mivel jár az idősek gondozása,mert ezt tanulom.
Csak jó lenne,ha tudnék eltenni pénzt az olyan mellékes és felesleges dolgokra,mint nyelvvizsga,továbbtanulás,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!