Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya rajta kapott amint...

Anya rajta kapott amint kielégítem orálisan a barátomat. Hogyan tovább? 17L

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves lány vagyok, egy hónap múlva leszek 18. Összejöttem egy fiúval, imádom, ő az első igaz szerelmem. 5 hónapja járunk. A történetbe belerondít az is, hogy a fiú előttem járt egy csajjal, és vele volt mikor megismerkedtünk, nem csalta meg velem a lányt (!) hanem voltak problémáik és elhagyta és belém szeretett. Na és ugye sokak szemében eleve én vagyok a kva.

És hát ugye anyának is szúrta ez a dolog is a szemét. De ami 2 napja történt :(

Az egész úgy volt, h anyaék nem voltak otthon, mondták, h késő este jönnek. A barátom (aki rendőr, és történetesen apa munkatársa) átjött. Egymásnak estünk, és ezt azt csináltuk. Nem zártam kulcsra az ajtót, mivel az én szobámban nincs fűtés, és azt gondoltam ,h anyaék később érnek haza. Hát persze, hogy anya akkor ugrott be a szobába, amikor épp a 'legcsúnyábbat' csináltam. Fuh annyira beégtem :'( olyan rosszul érzem magam. Anya azóta olyan fura velem. Meg külön poharat 'nevezett ki' nekem, mondván, h 'ne igyunk már inkább egy pohárból nehogy baj legyen, legyen nekem külön és csak abból igyak' ezt természetesen azért mondta mert...

nagyon rossz, alig beszélünk az eset óta. Mit tegyek? Anya mindig is jó kislánynak tartott, és szigorú volt velem. Olyan bűntudat gyötör, már semmihez nincs kedvem :/

2014. okt. 23. 19:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
12%
mondd meg neki,hogy ez még mindig jobb,mint ha egy lánnyal kapott volna rajta orálisan:)
2014. okt. 24. 09:14
 22/24 anonim válasza:
Hello szerintem egy pár nap múlva elfelejti, minket is rajtakapott egyszer a barátnőm anyja, de rá pár hétre már röhögtek az egészen velem együtt :D 17/F
2014. okt. 24. 09:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Anyukád konzervatív, feltételezem neki a látottak még újdonságot jelentettek, amitől kissé "megijedt" :) Az én anyám is ilyen, csak pislog nagy szemekkel az orál témákat látván :D Épp ezért én sem hozom hát fel a témát, ez csak rám és a páromra tartozik.

Nem csináltál semmi rosszat, el fogja felejteni, csak legközelebb zárjátok az ajtót ;)

2014. okt. 25. 18:01
 24/24 anonim ***** válasza:
Anyukám "nagyon konzervatív" azt közbe meg lehet ő is megkívánta... :DD
2014. nov. 4. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!