Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti bemennétek a fiatok tárgyal...

Ti bemennétek a fiatok tárgyalására?

Figyelt kérdés

A fiam lopásért felel és nem tudom,hogy jó ha bemegyek vagy inkább ne?

150 e Ft értékben loptak ,de minden meg került.

Mindenki követ el hibát ,remélem tanult belőle.

Szemrehányást nem kérek!!!

2014. okt. 18. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Bárki bemehet, a tárgyalások nyilvánosak.
2014. okt. 18. 14:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne. Támogasd, de mondd meg,hogy szeretnéd, ha tanulna belőle.
2014. okt. 18. 14:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező (#9), ha rosszul vagy kijössz... de nem hiszem, ahogy leírtad az ügyet, ez nem valami hatalmas stressz, elkövette, letárgyalják, ha büntetlen előéletű, fog kapni valami felfüggesztettet vagy pár hét elzárást... nem várhatóak nagy meglepik, súlyos börtönévek, egész életre kiható dolgok...
2014. okt. 18. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
40%
Ha igazán pánikbeteg lennél,akkor a betegséged nem lenne erre kifogás.
2014. okt. 18. 15:01
 15/23 anonim ***** válasza:
32%
Nem mennék be.25éves.álljon ott egyedül,viselje férfiasan tettei következményeit ,hogy szégyenbe hozta a szüleit.
2014. okt. 18. 16:38
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem ad magyarázatot ,hogy mért lopott.Nem kellett a pénz neki,dolgozott tehát nem szenvedett hiányt.

A másik a pánik betegségemmel elég bakban vagyok,mert a leghülyébb helyzetekbe rosszul leszek ,hányok,hasmenés stg..

A kérdésem a férjem be megy az nem vet rá rossz képet,ha én nem tudok ott lenni?

Amúgy a mostoha apjával nagyon jó bizalmi kapcsolatuk van.

Ha most én elmennék és ott lennék rosszul akkor az még rosszabb lenne a fiamnak.

A fiam egyébként azt mondja,hogy neki mindegy,hogy be megyek-e vagy nem.

2014. okt. 18. 16:46
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, ez egy kvázi tyúkper nem egy sorozatgyilkos-ügy, itt senkit sem fog érdekelni, hogy a 25 éves vádlottnak kije van ott és kije nincs. Ez a kettőtök dolga, a tiéd meg a fiadé, tegyétek, amit jónak láttok - és persze, ha akar mehet a mostohaapa is, nyilvános tárgyalás, bárki bemehet.
2014. okt. 18. 16:51
 18/23 A kérdező kommentje:
Most beszéltem a fiammal azt mondta nem kell,hogy bemenjen senki vele.
2014. okt. 18. 16:58
 19/23 anonim ***** válasza:

De ki a fenét érdekel szerinted rajtad és a fiadon kívül, hogy ott vagy-e?

Úgy csinálsz, mintha az évszázad peréről lenne szó...

2014. okt. 18. 22:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az anyanak igenis lehet ez az evszazaad pere, kedves utolso. Kerdezz-valaszolj az oldal!

Amugy lehet, hogy nem is olyan kis ugy, sok per/balhe van az orszagban.

2014. okt. 19. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!