Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu megbántott, mit csináljak?

Anyu megbántott, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Folyamatosan semmibe vesz,nem törődik velem eleget,ellentétben a hugommal aki a szeme fénye.

Pedig mindig megcsinálok itthon mindent mire hazaér,múltkor vacsorát csináltam neki mert sokáig dolgozott és nagyon bánt a dolog.

Tegnap annyira megalázott hogy azóta nem szólok hozzá.

Itt volt a barátja,meg neki a lánya és vacsorát csinált nekik. oda szól hogy üljenek előbb ők asztalhoz mert ha én fogok akkor még tányér sem marad.

Soha nem értettem ezt a reakcióját hisz semmi baj az alakommal,hogy erre célozgat.vagy talán csak féltékeny lenne?!

egyszerűen nem értem...reggel elment dolgozni,fel sem hívott nem küldött üzenetet sem :(

2014. okt. 18. 09:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Nos...édesanyámmal nekem se fényes a kapcsolatom , engem is nagyon sokszor megbánt de én már fel se veszem. Megszoktam már viszont nem tudok rá haragudni ha haragszom is 20 perc után megbékélek. Éld úgy minden napod mintha az utolsó lenne :)

Szeret anyukád biztos vagyok benne , te is szeresd őt , becsüld meg ,hisz anya csak egy van :)

2014. okt. 18. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Annyi elég lett volna válasznak, hogy miért, talán sokat eszek? Akkor kiderült volna, hogy mi is a baja és nem te lennél megalázva, hanem ő égette volna le saját magát, mert ha azt mondja, hogy igen, akkor arra pedig azt kellett volna mondani, hogy jajj bocsi, nem tudtam, hogy sokat eszek, sosem mondtad még, legközelebb majd odafigyelek. Így végül tisztáztad a helyzetet és neki lenne ciki, hogy ő nem képes normálisan kommunikálni veled.
2014. okt. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!