Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 elmultam és ha elköltözök...

18 elmultam és ha elköltözök anyu hivhatnak rám rendört?

Figyelt kérdés
18 éves multam tavaly agusztusban. Amúgyis van okom hogy elköltözzek és elis szeretnék 2nap múlva(van szakmám,és dolgozok), csak hogy anyuék azt monták ha elmerek menni rendőrel hozat vissza meg rendőrt hív rám! Lehet iet?
2014. júl. 20. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívni hívhat, de mivel nagykoru vagy, semmit nem fog csinalni.
2014. júl. 20. 09:16
 2/7 anonim válasza:
7%

Ha valami törvénybe ütközőt követsz el akkor igen. De csak úgy, anyukád kedve miatt nem fognak össze vissza ugrálni. Szerintem a rendőröknek van jobb dolguk mint ilyen apró semmiségekkel foglalkozni.

Van amikor a saját kötelességükre tojnak rá (tisztelet a kivételnek), nem hogy majd pont egy ilyen dologért ugráljanak.

2014. júl. 20. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Bármit teszel, magad vagy érte a felelős, mert nagykorú vagy. A szüleid csak fenyegetnek, nem kell és nem is szabad tőlük félni. A maguk szégyene az, hogy olyan rossz szülők voltak, hogy a felnőtté vált gyerekekük el akar tőlük menekülni.

Menj csak bátran! Én is ezt tettem, és végre boldog vagyok nélkülük.

2014. júl. 20. 09:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor megkönnyebbültem :)
2014. júl. 20. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Ahogy előttem momdták. Annyit hozzátennék, hogy ha valamiért vissza akarsz menni a szüleid házába (pl ott maradt valami), akkor amíg az az állandó lakcímed, a szüleid kötelesek beengedni. Ha nem, te hívhatsz rendőrt.
2014. júl. 20. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Akármit csinálhat, semmit nem fognak tenni. Jogilag felnőtt és önálló vagy. Nem fognak utánadmenni a rendőrök csak ezért, mert elköltöztél és egyedül akarsz élni. Anyukád taktikáját zsarolásnak hívják. Valamiért fél egyedül maradni, de ez nem a te gondod.
2014. júl. 20. 09:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Amint elköltözök lakcímet váltok csak megiettem hogy viszahozathatnak mert akkor semmi értelme elmenni és tovább szenvedhetek..
2014. júl. 20. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!