Anyu megbántott, mit csináljak?
Folyamatosan semmibe vesz,nem törődik velem eleget,ellentétben a hugommal aki a szeme fénye.
Pedig mindig megcsinálok itthon mindent mire hazaér,múltkor vacsorát csináltam neki mert sokáig dolgozott és nagyon bánt a dolog.
Tegnap annyira megalázott hogy azóta nem szólok hozzá.
Itt volt a barátja,meg neki a lánya és vacsorát csinált nekik. oda szól hogy üljenek előbb ők asztalhoz mert ha én fogok akkor még tányér sem marad.
Soha nem értettem ezt a reakcióját hisz semmi baj az alakommal,hogy erre célozgat.vagy talán csak féltékeny lenne?!
egyszerűen nem értem...reggel elment dolgozni,fel sem hívott nem küldött üzenetet sem :(
Nem tudom mennyi idős lehetsz, fiú, avagy lány lehetsz, de megpróbálok segíteni, ahogy én is csinálnám anyukámmal.
Az eszedbe jutott már, hogy leülsz vele beszélgetni? Nem tudom milyen volt a kapcsolatotok régebben, de anyja és gyereke csak tud már beszélgetni egymással?! :)
Megkérdezheted mi újság vele, hogy haragszik-e rád, vagy, hogy tettél-e esetleg olyat, ami nem tetszett neki és esetleg ezért viselkedik így veled, stb... Úgy gondolom, ha végig a szemedbe néz, akkor őszintén fog neked válaszokat adni. Viszont, ha ezt nem teszi és mindenképpen ki akar térni előlük, vagy el akar küldeni téged, vagy csak terelni a szót, akkor ott lehet vmi baj, hogy el sem akarja neked mondani. Márpedig azért vannak a gondok, hogy megoldjuk őket, nem? Ha nem tudjuk a probléma gyökerét, azt meg sem lehet oldani. Sok szerencsét! Remélem sikerül. ;)
Nem tudom.
Anyám 80, apám 85, 60 éve házasok. A minap a mamám legyilkosozta az egész családot. Soha nem történt még ilyen, nincs is oka rá, csak hát beteg, s rosszul viseli. Apukám erre megpuszilta az arcát. Aztán béke lett.
Próbáld meg te is. Hátha segít.
Jo pofozni akart a baratja elott. Sajna mellenyult.
Igazan, ki akarta mutatni, hogy milyen jo hazigazda, milyen jo haziasszony.
Humortalan noszemely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!