Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu megbántott, mit csináljak?

Anyu megbántott, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Folyamatosan semmibe vesz,nem törődik velem eleget,ellentétben a hugommal aki a szeme fénye.

Pedig mindig megcsinálok itthon mindent mire hazaér,múltkor vacsorát csináltam neki mert sokáig dolgozott és nagyon bánt a dolog.

Tegnap annyira megalázott hogy azóta nem szólok hozzá.

Itt volt a barátja,meg neki a lánya és vacsorát csinált nekik. oda szól hogy üljenek előbb ők asztalhoz mert ha én fogok akkor még tányér sem marad.

Soha nem értettem ezt a reakcióját hisz semmi baj az alakommal,hogy erre célozgat.vagy talán csak féltékeny lenne?!

egyszerűen nem értem...reggel elment dolgozni,fel sem hívott nem küldött üzenetet sem :(

2014. okt. 18. 09:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Ilyenkor kezdj el törni-zúzni, mindig tört szét valami fontos dolgát mikor bunkó veled. Aztán majd leszokik róla.
2014. okt. 18. 09:01
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Nem biztos, hogy az alakodra célzott, talán csak sokat eszel és nem veszed figyelembe, hogy még hányan ennének, mert van ilyen is. Van egy rokonom, aki ha ebédre jött, egyhuzamban szedte a tányérjára a hússzeleteket, nem figyelve arra, hogy még mások is ülnek az asztalnál, van akinek így már nem is maradt.
2014. okt. 18. 09:11
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Hát elég izléstelen és otromba megjegyzés volt. Legközelebb, amikor eléd teszi az ételt, állj fel: "köszönöm, édesanyám, de nem kérem, mert nem akarlak kienni a vagyonodból"- és menj ki. Neki kell rájönnie, hibázott és -ráadásul idegenek előtt - megalázott.
2014. okt. 18. 09:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, legközelebb ilyenkor szólj rá nyugodtan, ott helyben, és ne magadat edd. Nem gorombán persze, de egyértelművé téve, hogy most bizony bunkóságot csinált...
2014. okt. 18. 09:27
 5/12 anonim válasza:

Nem tudom mennyi idős lehetsz, fiú, avagy lány lehetsz, de megpróbálok segíteni, ahogy én is csinálnám anyukámmal.

Az eszedbe jutott már, hogy leülsz vele beszélgetni? Nem tudom milyen volt a kapcsolatotok régebben, de anyja és gyereke csak tud már beszélgetni egymással?! :)

Megkérdezheted mi újság vele, hogy haragszik-e rád, vagy, hogy tettél-e esetleg olyat, ami nem tetszett neki és esetleg ezért viselkedik így veled, stb... Úgy gondolom, ha végig a szemedbe néz, akkor őszintén fog neked válaszokat adni. Viszont, ha ezt nem teszi és mindenképpen ki akar térni előlük, vagy el akar küldeni téged, vagy csak terelni a szót, akkor ott lehet vmi baj, hogy el sem akarja neked mondani. Márpedig azért vannak a gondok, hogy megoldjuk őket, nem? Ha nem tudjuk a probléma gyökerét, azt meg sem lehet oldani. Sok szerencsét! Remélem sikerül. ;)

2014. okt. 18. 09:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg zavarban volt és lehet, hogy ő sem tudta hirtelen milyen hülyeséget mond, szerintem nem volt benne szándékos rosszindulat. Én ilyen dolgon még nem sértődnék meg, sokkal több kéne hozzá.
2014. okt. 18. 09:55
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom.

Anyám 80, apám 85, 60 éve házasok. A minap a mamám legyilkosozta az egész családot. Soha nem történt még ilyen, nincs is oka rá, csak hát beteg, s rosszul viseli. Apukám erre megpuszilta az arcát. Aztán béke lett.

Próbáld meg te is. Hátha segít.

2014. okt. 18. 10:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A szülők ha zavarban vannak szeretik a gyerekükön "túráztatni" magukat. Ha ilyen van akkor finoman adj hangot csalódottságodnak. Lehetőleg egy kis humorral csipkelődj vissza. Akkor észre veszi magát
2014. okt. 18. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Jo pofozni akart a baratja elott. Sajna mellenyult.

Igazan, ki akarta mutatni, hogy milyen jo hazigazda, milyen jo haziasszony.

Humortalan noszemely.

2014. okt. 18. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mimóza...
2014. okt. 18. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!