Mit csináljak ha már anyu nem törödik velem?
Őt az zavarja, hogy csak magadról beszélsz, téged meg nem érdekel más téma, mint saját magad.
Hagyd beszélni, hallgasd meg. Neked kéne alkalmazkodni, nem neki.
1. nincs igazad,egyátalán nem csak magamról beszélek,mindig kérdezem mi van vele,de szükszavú,be van zárkozva. és amikor csak ketten vagyunk,ugy viselkedik,mint egy dilis,de ha már vannak ott más emberek is akkor meg tud normális lenni. nagyon zavar h velem nem tud normális emberként beszélni. félek h ha igy halad,be fog golyozni.persze ő csak hülyeségből játsza a hülyét szerintem előttem,tényleg rosszabbul viselkedik,mint egy gyerek. de ha igy folytatja,rajta marad ez a viselkedés,más emberek előtt is. én mindig érdeklődöm fellőle,sőt aggódok is érte,de nem birom ki h ne hivjam fel. már egyszer megfogadtam,csak akkor hivom,ha nagyon-nagyon fontos hátha észre veszi hiányom.én nem jelentek számára semmit. ez nem normális dolog h egy hülye tévémüsor fontosabb mint én.
rosszul irhattam a dolgot,mert nagyon félreértettétek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!