Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha már anyu nem...

Mit csináljak ha már anyu nem törödik velem?

Figyelt kérdés
külön élünk,nekem élettársam van,ő egyedül él egy másik városban. mindig felhivom,akármi történik velem,h elmeélhessem neki nagy örömmel,régen olyan jó volt,meghallgatottérdekelte mi van velem.de most szerintem elérte azt a kort,h kezd magányos lenni,vágyik a szeretetre,mondta is. de egyszerűen nem képes végighallgatni.beszélek,és közbeszól állandóan,csak az a téma érdekli,amiben neki is származik vmi jó. ha már csak rólam van szó az nem is érdekli. tudom h öregszik,nagy a pénztelenség,és hiányzik neki egy társ,én teljesen megértem. de attól miért nem lehet velem törödni? apám ugyanez.ő végig se hallgatja amit mondom,egyfolytába közbeszól,és nem hagy szóhoz jutni.szintén csak önző módon,neki érdekében álló téma érdekli.én már azon gondolkoztam h nem fogom anyámmal tartani a kapcsolatot,mert minek.felhivom,és leráz,h most nem jó mert megy a kedvenc sorozata,ezer éves sorozat,amit már 50* leadtak. az fontosabb,mint én. hát ennyi

2014. aug. 25. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Őt az zavarja, hogy csak magadról beszélsz, téged meg nem érdekel más téma, mint saját magad.

Hagyd beszélni, hallgasd meg. Neked kéne alkalmazkodni, nem neki.

2014. aug. 25. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges, hogy túl bő lére ereszted a témát és a végére beleunnak?
2014. aug. 25. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem kellene lerohannod a szövegáradattal, hanem őt is meg kellene hallgatni, hagyni, hogy beszéljen. Gondolom csak mondod és mondod a magadét, ez egy idő után nagyon fárasztó.
2014. aug. 25. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha nem csak akkor keresnéd, amikor valami örömödet akarod elmesélni? Néha felhívhatnád csak úgy, megkérdezni, esetleg VELE MI ÚJSÁG.
2014. aug. 25. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert neked van más témád magadon kívül? Az a bajod,hogy nem hallgatja meg mivan a kis életeddel, de te se vagy kíváncsi az övére. Akkor miről beszélünk?
2014. aug. 25. 17:10
 6/11 A kérdező kommentje:

1. nincs igazad,egyátalán nem csak magamról beszélek,mindig kérdezem mi van vele,de szükszavú,be van zárkozva. és amikor csak ketten vagyunk,ugy viselkedik,mint egy dilis,de ha már vannak ott más emberek is akkor meg tud normális lenni. nagyon zavar h velem nem tud normális emberként beszélni. félek h ha igy halad,be fog golyozni.persze ő csak hülyeségből játsza a hülyét szerintem előttem,tényleg rosszabbul viselkedik,mint egy gyerek. de ha igy folytatja,rajta marad ez a viselkedés,más emberek előtt is. én mindig érdeklődöm fellőle,sőt aggódok is érte,de nem birom ki h ne hivjam fel. már egyszer megfogadtam,csak akkor hivom,ha nagyon-nagyon fontos hátha észre veszi hiányom.én nem jelentek számára semmit. ez nem normális dolog h egy hülye tévémüsor fontosabb mint én.

rosszul irhattam a dolgot,mert nagyon félreértettétek..

2014. aug. 25. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha az embert annyira nyomasztja valami, hogy megkeseríti az életét, akkor nehéz másokra figyelni. Ezt magamon is tapasztalom. Amikor éppen problémáim vannak, akkor legszívesebben csak arról beszélnék és az nem annyira érdekel, hogy másokkal mi van. Pedig alapból érdekelni szokott, hogy kivel mi történik. Ez is olyan, hogy aki pl beteg, vagy lázas, az csak a betegségre tud figyeli addig, amíg meg nem gyógyul.
2014. aug. 25. 21:11
 8/11 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi a hasznos választ,égre vki nem engem hibáztat!
2014. aug. 25. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Meg kellene tanulnotok megfelelően kommunikálni egymással, hogy helyre lehessen állítani a kettőtök közötti jó kapcsolatot. Tisztelet, tolerancia, alázat...
2014. aug. 25. 22:02
 10/11 A kérdező kommentje:
nÁLAM MEGVAN. CSALÁDI EBÉDNÉL PÉLDÁUL Ő NEM KÉPES MEGVÁRNI A TÖBBIEKET,HANEM LEÜLL ÉS ESZIK EGYEDÜL
2014. aug. 25. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!