Mit csináljak ha már anyu nem törödik velem?
Figyelt kérdés
külön élünk,nekem élettársam van,ő egyedül él egy másik városban. mindig felhivom,akármi történik velem,h elmeélhessem neki nagy örömmel,régen olyan jó volt,meghallgatottérdekelte mi van velem.de most szerintem elérte azt a kort,h kezd magányos lenni,vágyik a szeretetre,mondta is. de egyszerűen nem képes végighallgatni.beszélek,és közbeszól állandóan,csak az a téma érdekli,amiben neki is származik vmi jó. ha már csak rólam van szó az nem is érdekli. tudom h öregszik,nagy a pénztelenség,és hiányzik neki egy társ,én teljesen megértem. de attól miért nem lehet velem törödni? apám ugyanez.ő végig se hallgatja amit mondom,egyfolytába közbeszól,és nem hagy szóhoz jutni.szintén csak önző módon,neki érdekében álló téma érdekli.én már azon gondolkoztam h nem fogom anyámmal tartani a kapcsolatot,mert minek.felhivom,és leráz,h most nem jó mert megy a kedvenc sorozata,ezer éves sorozat,amit már 50* leadtak. az fontosabb,mint én. hát ennyi2014. aug. 25. 16:25
11/11 anonim válasza:
Mivel a CapsLock valamiért "bekapcsolva maradt" azt feltételezem érzékenyen érint, ha a Te hozzállásodat firtatják. Te a véleményünket kéred ki, de a Neked nem tetsző (mgj.: feneket fényesre nyaló) hozzászólásokat degradálod. Kívánom, hogy értsd meg az előző hozzászólásom valódi értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!