Mennyire normális, ha a szülő végképp nem ad pénzt a gyerekének?
Elég rossz körülmények közt éltünk. Ritkán kaptam új ruhát, azt is csak a kínaiból, ha már nagyon kellett.
A rokon lányok kinőtt ruháit hordtam évekig, amiknek előttem már 2-3 tulajdonosa volt.
Apukám végleg megtiltotta anyunak, hogy pénzt adjon nekem, mert minek. Anyu néha titokban hetente, két hetente adott 600Ft-t, ha épp volt aprója.
Ebből dezodort, sampont, tusfürdőt és hasonlókat vettem, mert nem vették meg (apu szerint ez is felesleges), vagy ha épp semmi nem kellett, félretettem.
14 éves korom óta minden nyáron jelentkeztem diákmunkára. Elsőként adtam be az önéletrajzokat már februárban, de soha sehová nem vettek fel.
20 évesen elegem lett, és elköltöztem otthonról. Még mindig a tinikori örökölt ruháimat hordom, mivel még nem kaptam munkát (1 hónapja keresgélek).
(A barátommal élek, ő dolgozik)
Másoknál is így van?
Szülők, akik nem adtok zsebpénzt a gyerekeknek, miért?
Gyerekek, akik nem kaptok, honnan szerzetek pénzt a szükségleteitekre?
Apukád egy kötsög, anyukád meg nyámnyila besz*ri alak. Sajnálom de ez a véleményem az olyan szülőkről akik csak azért szülnek hogy legyen, de rendesen felnevelni az már nem megy. Undorító dolog apádtól hogy nem vállalta anyagilag a felelősséget a családjáért és még anyukádtól is kvázi elszedte a pénzt. Miatta voltak anyagi gondjaitok én ezt szűrtem le a kérdésedből.
viszont ha már elköltöztél akkor tuti mégúgyse fogsz kapni, de szerintem már felesleges is elvárnod. Sajnos nem maradt más választásod mint magadnak megteremteni az anyagi dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!