Nem is tudom hogy irjam le, anya-lánya?
Sziasztok enyhén amennyire tudom leírom.
Anyum nem régiben volt együtt a pasijával vagy hogy írjam le minden jó volt de hirtelen egy veszekedés után elváltak anyum meg úgy döntött nem tartja meg és még volt ideje azóta nehezebben mennek a napjai néha nem tud aludni mert kicsit bánja hogy nem tartota meg a gyereket, azóta figyelmetlen vannak rosszabb napjai is nah meg a esték én még csak 11 leszek nem annyira tudom a esélyeket meg egyebeket de az hogy mostanság vele aludtam néha úgy tekintett volna rám mint egy kisgyerekre én már majdnem aludtam amikor magához ölelt mert azt hidte hogy alszom és a melléhez nyomt ha tippelnem kéne szoptatni akart volna mert mocorgot de abból nem lett semmi azóta kevésbé alszo vele de akkor kicsit letörtnek tűnik szerintetek elégé megbánta ogy nem akarta és most babázni akarna?
"azt elvileg nem kéne beleszámolni az mind1"
Gyakorlatilag (jogilag se) a fürdő és a konyha sem szoba.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!