Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem is tudom hogy irjam le,...

Nem is tudom hogy irjam le, anya-lánya?

Figyelt kérdés

Sziasztok enyhén amennyire tudom leírom.

Anyum nem régiben volt együtt a pasijával vagy hogy írjam le minden jó volt de hirtelen egy veszekedés után elváltak anyum meg úgy döntött nem tartja meg és még volt ideje azóta nehezebben mennek a napjai néha nem tud aludni mert kicsit bánja hogy nem tartota meg a gyereket, azóta figyelmetlen vannak rosszabb napjai is nah meg a esték én még csak 11 leszek nem annyira tudom a esélyeket meg egyebeket de az hogy mostanság vele aludtam néha úgy tekintett volna rám mint egy kisgyerekre én már majdnem aludtam amikor magához ölelt mert azt hidte hogy alszom és a melléhez nyomt ha tippelnem kéne szoptatni akart volna mert mocorgot de abból nem lett semmi azóta kevésbé alszo vele de akkor kicsit letörtnek tűnik szerintetek elégé megbánta ogy nem akarta és most babázni akarna?

2014. okt. 13. 20:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Lelkiismeret furdalása van, megbánta.

Azért azt nem hiszem, hogy szoptatni akart meg veled akarna babázni :)

Csak gondolom, most még jobban érzi, hogy milyen jó, hogy te vagy neki, és így fejezi ki, öleléssel, szeretgetéssel.

2014. okt. 13. 20:06
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát a szeretetét azt lehet érezni elégé de vannak azért furcsa viselkedései, azért még nem alszok vele mert tartok attól de mivan ha mégis az lenne?

Elvégre amedig megvolt neki már volt teje is.

2014. okt. 13. 20:14
 3/13 anonim ***** válasza:
De minek is aludnál 11 évesen anyukáddal? :S
2014. okt. 13. 20:22
 4/13 A kérdező kommentje:

Mert néha nekem is nincs kedvem egyedül aludni nah meg elégé fel van halmozva pár dolog ezért néha vele aludtam vagy még fogok csak mert elvileg hozzá költöztünk volna és nem lett semmi belőle a összeveszésük miatt.

Dobozban van egy jó adag dolog még a én szobámban is.

2014. okt. 13. 20:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Ti tenyleg ertitek h mivan?? Ne haragudj, de mi lenne ha hasznalnal egy-ket irasjelet, hogy ertsuk, hogy hol kezdodik es hol er veget egy gondolat. Bocsi, de en nem ertek belole semmit, azt ertettem csak, h anyudnak abortusza volt (gondolom)es hogy azota teged jobban szeretget. Szerintem a csalodas, h ujra egyedul van, pedig mar egy egesz nagy csalad volt a fejeben nagy tores neki. Adj neki idot!
2014. okt. 13. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Kedves 11 éves kérdező!

Elolvastad utólag,amit írtál?Nem szégyelled ezt az írományt?Két mondatban,írásjelek nélkül,tele fogalmazási és helyesírási hibával írtál le nyolc sort!Egy-egy hiba még belefér,előfordul mindenkivel,de ez szégyen.

Amúgy meg ilyen hülyeséget kitalálni,hogy szoptatni akart volna 11 évesen.

Miért alszol Anyukáddal?Egy szobátok van?

2014. okt. 13. 21:46
 7/13 A kérdező kommentje:
4 szobás lakás :/ konyha,nagyszoba egy kis szoba meg egy fürdő :/ én sem vagyok legjobb tanuló.
2014. okt. 13. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Vagyis akkor másfél szobás lakás.
2014. okt. 14. 17:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Oh my god:-). Sot eloszoba is van gondolom, vegulis az is szoba, nem ;-)??
2014. okt. 14. 19:58
 10/13 A kérdező kommentje:
azt elvileg nem kéne beleszámolni az mind1
2014. okt. 14. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!