Ha veletlenul teherbe esnel es mar lenne ket gyermeked megtartanad?
17-es: mi mind magzatként kezdtük. Nehéz elképzelni, de így van.
Hány hetes terhes vagy, kérdező?
Ill. bocs: a bizonyos feleség hány hetes terhes?
Annyian írtátok az ingyen étkeztetést és ingyen tankönyvet...
Hogy lehetne erre alapozni?Annak a gyereknek csak tankönyv kell?Vagy csak iskolaidőben kell ennie?Hétvégén és szünetekben meg majd a küszöböt rágja...
Kövezzetek meg,de ha nem tudják a megfelelő körülményeket megteremteni,akkor nagyon nagy felelőtlenség lenne vállalni.
Mi történik akkor ha a kicsi még pelusos,tápszeres és apukának egyik napról a másikra megszűnik a munkája?Akkor majd mondják a picinek,hogy ne kakilj be,mert elfogy pelus?!
Kérdező,ez a kérdés eléggé megosztó.
Írhat itt akárki akármit,attól a döntés még az említett családé.Biztosan jó pár órát kell majd végig beszélgetnie a párnak,akárhogy is döntsenek.
Az én álláspontomat pedig ismeritek.
Aki nem tud vállalni több gyereket, kottesse el magát, vagy ne szexeljen. Ja tudom, szexhez való jog erősebb, mint a magzat élethez való joga.
Mégiscsak kellene erkölcsöt tanítani a gyerekeknek, hogy ne öljék meg egy nap a kisbabájukat....
"Ja tudom, szexhez való jog erősebb, mint a magzat élethez való joga."
Így van. A szex nem jog, hanem a mindennapjaink része, a párkapcsolat egyik alappillére. Gyerek nélkül azért létezik párkapcsolat, szex nélkül nem igazán.
Miután már többször olvastam tőled a családtervezés eme sajátos módját, azért megkérdezném...Aki nem akar gyereket, az ne éljen párkapcsolatban? Aki nem most akar, hanem csak x év múlva, az ne éljen párkapcsolatban?
Ha csak itt olvasgatsz a gyakori kérdéseken, már itt is láthatod, hogy a szexhiány komolyan veszélyezteti az együttélést. Vagy az nem számít? Csak akkor éljen valaki párkapcsolatban, ha gyerekeket akar?
És ha soha nem akar?
Fogózz meg! az elköttetés sem 100%-os. Akkor mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!