Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha veletlenul teherbe esnel...

Ha veletlenul teherbe esnel es mar lenne ket gyermeked megtartanad?

Figyelt kérdés
Elmozdult spiral mellett jott letre a terhesseg. Ha megtartja elkepzelheto hogy a ferjnek meg egy munkahely utan kell neznie. A lakason hitel van. Ti megtartanatok a gyereket vagy felelotlenseg lenne ilyen helyzetben?
2014. okt. 11. 07:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%

17-es: mi mind magzatként kezdtük. Nehéz elképzelni, de így van.

Hány hetes terhes vagy, kérdező?

Ill. bocs: a bizonyos feleség hány hetes terhes?

2014. okt. 11. 11:02
 22/26 anonim ***** válasza:
77%

Annyian írtátok az ingyen étkeztetést és ingyen tankönyvet...

Hogy lehetne erre alapozni?Annak a gyereknek csak tankönyv kell?Vagy csak iskolaidőben kell ennie?Hétvégén és szünetekben meg majd a küszöböt rágja...

Kövezzetek meg,de ha nem tudják a megfelelő körülményeket megteremteni,akkor nagyon nagy felelőtlenség lenne vállalni.

Mi történik akkor ha a kicsi még pelusos,tápszeres és apukának egyik napról a másikra megszűnik a munkája?Akkor majd mondják a picinek,hogy ne kakilj be,mert elfogy pelus?!

Kérdező,ez a kérdés eléggé megosztó.

Írhat itt akárki akármit,attól a döntés még az említett családé.Biztosan jó pár órát kell majd végig beszélgetnie a párnak,akárhogy is döntsenek.

Az én álláspontomat pedig ismeritek.

2014. okt. 11. 12:48
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Aki nem tud vállalni több gyereket, kottesse el magát, vagy ne szexeljen. Ja tudom, szexhez való jog erősebb, mint a magzat élethez való joga.

Mégiscsak kellene erkölcsöt tanítani a gyerekeknek, hogy ne öljék meg egy nap a kisbabájukat....

2014. okt. 11. 20:35
 24/26 anonim ***** válasza:

"Ja tudom, szexhez való jog erősebb, mint a magzat élethez való joga."

Így van. A szex nem jog, hanem a mindennapjaink része, a párkapcsolat egyik alappillére. Gyerek nélkül azért létezik párkapcsolat, szex nélkül nem igazán.

Miután már többször olvastam tőled a családtervezés eme sajátos módját, azért megkérdezném...Aki nem akar gyereket, az ne éljen párkapcsolatban? Aki nem most akar, hanem csak x év múlva, az ne éljen párkapcsolatban?

Ha csak itt olvasgatsz a gyakori kérdéseken, már itt is láthatod, hogy a szexhiány komolyan veszélyezteti az együttélést. Vagy az nem számít? Csak akkor éljen valaki párkapcsolatban, ha gyerekeket akar?

És ha soha nem akar?

Fogózz meg! az elköttetés sem 100%-os. Akkor mi legyen?

2014. okt. 12. 14:28
 25/26 anonim ***** válasza:
en is megtartanam. a szeretet a lenyeg. Nekem csak 4 honapos volt a kisbabam amikor ujra terhes lettem gyogyszer mellett es epp munkanelküliek voltunk, hat anyagilag mi is arra jutottunk h ezt msot igy nagyon nem kene, de aztan megis ugy gondoltuk h maradjon. Nem tervezek 3. at nem elünk nagylabon, nem is nelkülözünk de ha terhes lennek emgint akkor a kezdeti sokk utan biztos h vallalnam.
2014. okt. 13. 18:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Raadasul ket gyerek utan rajöttem hogy en is megvettem MINDEN sz.art amire mondtak hogy KELL emrt anelkül huu de rossz lesz neki, meg lelki furdi h nem adok meg midnent...hat jo nagy butasag volt. Most mar tudom h nem kell kis fürdetökad, de meg babakocsi sem feltetlen ha nincs valakitöl kölcsön, uj ruhak, tonna jatek...2 evse kora altt kb imnden erdekes...üres üvegekbe lehet tenni dolgokat ami zörög, varrni babzsakot stb....nagyoktol tuti h sokmindent örököl is....kaja csak jut meg egy gyereknek...stb stb
2014. okt. 13. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!