Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha veletlenul teherbe esnel...

Ha veletlenul teherbe esnel es mar lenne ket gyermeked megtartanad?

Figyelt kérdés
Elmozdult spiral mellett jott letre a terhesseg. Ha megtartja elkepzelheto hogy a ferjnek meg egy munkahely utan kell neznie. A lakason hitel van. Ti megtartanatok a gyereket vagy felelotlenseg lenne ilyen helyzetben?
2014. okt. 11. 07:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy fontos dolgot kihagytál: a férj mit szól hozzá? Mert azért ez nem csak kizárólag a te döntésed...
2014. okt. 11. 08:28
 12/26 A kérdező kommentje:
At van szamolva anyagilag ezert irtam hogyha megtartja akkor a ferjnek plusz munkat kell vallalni. A felesegnek jo munkahelye van de mi garantalja hogy szules utan visszaveszik? Nem egy esetet hallottam ahol nem vettek vissza.A ferj elsosorban az anyagi szempontokat veszi figyelembe mert ott van meg ket masik gyermek akirol gondoskodni kell. A feleseg az erzelmi reszet es az anyagit is figyelembe veszi.
2014. okt. 11. 09:01
 13/26 anonim ***** válasza:
87%

Ebben nehéz választ adni, hiszen nem ismerjük a körülményeiteket.

Azt nem tudom pontosan, de azért kérdezem, hogy mivel spirál miatt estél teherbe, lehet valami baja a magzatnak?

A két másik gyerek hány éves? Mekkora a ház, lenne hely neki is?

Ha megszülnéd, mikor terveznél visszamenni dolgozni? Van tartalékotok , hogyha valami történne és az apa állása megszűnne?

2014. okt. 11. 09:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"elkepzelheto hogy a ferjnek meg egy munkahely utan kell neznie"

Itt kérem megint más f***ával verjük a csanalat, a BDSRSTNT!!

2014. okt. 11. 09:07
 15/26 anonim ***** válasza:
44%
Természetesen megtartanám. A már meglévő kettőt sem ölném meg, ha nehezebb helyzetbe jutunk, miért ölném meg azt a gyerekem, aki még a méhemben van?
2014. okt. 11. 09:43
 16/26 anonim ***** válasza:
39%
15-ös, válaszodból látszik, hogy még soha életedben nem volt igazi problémád, és el sem tudod képzelni, milyen az, amikor azért nem eszel bélszínt vacsorára, mert nincs rá pénz. A kérdező aligha ilyen magas lelki nagyságokban szárnyaló, a valóságtól azonban teljesen elrugaszkodott válaszokat várt, tudod, más f.rkával könnyű a csalánt verni.
2014. okt. 11. 09:48
 17/26 anonim válasza:
53%

15-ös

A magzat eltávolítása és egy már lélegző, létszükségekkel és öntudattal rendelkező világon lévő gyerek megölése között VAN különbség

2014. okt. 11. 09:53
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Ha vállalnák, és megszületne, az apánál is megjelenne / erősödne az érzelmi oldal, az biztos!

Nem mondanám, hogy felelőtlenség lenne megtartani: az ember nagyon "kreatív" tud lenni, ha rákényszeríti az élet - és sokan vannak hasonló helyzetben, ami arra mutat, hogy igenis, megoldható.

De az ő életük, nekik kell eldönteni, hogy hogy akarnak a következő 10-20 évben élni...

2014. okt. 11. 10:11
 19/26 anonim ***** válasza:
39%

Megtartanám, mert számomra a gyerek nem anyagi mérlegelés tárgya. Valamiért jönni akar. Elképzelem ilyenkor, hogy egyszer a szemembe néz, és azt mondja: én vagyok, akit a lakáshiteled miatt megöltél (vagy legyek diplomatikusabb: nem engedtél megszületni). Szégyellném magam.

Ill. mi lett volna, ha a szüleim így gondolkodtak volna (alig volt pénzük, az udvarban volt vécé és a konyha is). Szegények voltak, és sok nehézségen mentek át a kommunizmus miatt, mert nem álltak be a sorba.

2014. okt. 11. 10:58
 20/26 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ. Mi nagyon jó körülmények között élünk, és pont 3 gyereket tervezünk, tehát az én esetemben mindenképp...

Úgy, hogy nem jöttök ki túl jól 2 gyermekkel sem, felelőtlenség lenne egy harmadikat is vállalni.

2014. okt. 11. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!