Ha veletlenul teherbe esnel es mar lenne ket gyermeked megtartanad?
Ebben nehéz választ adni, hiszen nem ismerjük a körülményeiteket.
Azt nem tudom pontosan, de azért kérdezem, hogy mivel spirál miatt estél teherbe, lehet valami baja a magzatnak?
A két másik gyerek hány éves? Mekkora a ház, lenne hely neki is?
Ha megszülnéd, mikor terveznél visszamenni dolgozni? Van tartalékotok , hogyha valami történne és az apa állása megszűnne?
"elkepzelheto hogy a ferjnek meg egy munkahely utan kell neznie"
Itt kérem megint más f***ával verjük a csanalat, a BDSRSTNT!!
15-ös
A magzat eltávolítása és egy már lélegző, létszükségekkel és öntudattal rendelkező világon lévő gyerek megölése között VAN különbség
Ha vállalnák, és megszületne, az apánál is megjelenne / erősödne az érzelmi oldal, az biztos!
Nem mondanám, hogy felelőtlenség lenne megtartani: az ember nagyon "kreatív" tud lenni, ha rákényszeríti az élet - és sokan vannak hasonló helyzetben, ami arra mutat, hogy igenis, megoldható.
De az ő életük, nekik kell eldönteni, hogy hogy akarnak a következő 10-20 évben élni...
Megtartanám, mert számomra a gyerek nem anyagi mérlegelés tárgya. Valamiért jönni akar. Elképzelem ilyenkor, hogy egyszer a szemembe néz, és azt mondja: én vagyok, akit a lakáshiteled miatt megöltél (vagy legyek diplomatikusabb: nem engedtél megszületni). Szégyellném magam.
Ill. mi lett volna, ha a szüleim így gondolkodtak volna (alig volt pénzük, az udvarban volt vécé és a konyha is). Szegények voltak, és sok nehézségen mentek át a kommunizmus miatt, mert nem álltak be a sorba.
Attól függ. Mi nagyon jó körülmények között élünk, és pont 3 gyereket tervezünk, tehát az én esetemben mindenképp...
Úgy, hogy nem jöttök ki túl jól 2 gyermekkel sem, felelőtlenség lenne egy harmadikat is vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!