Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet visszatartani...

Hogy lehet visszatartani ettől egy 18 éves fiút? Szülők, mit szólnátok ehhez, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Fiam megismerkedett valakivel, először nem mondta meg, hogy kivel, de elment vele egy hétre egy lakásba még a nyáron, és azt mondta, ezt az időt végig együtt töltötték kettesben, és neki ez élményt és kikapcsolódást jelentett. És ilyen többször is történt. Megkérdeztük, hogy legalább védekeznek-e, erre az volt a válasza, hogy valamikor igen, de általában nem és ettől teljesen kiakadtunk. Mikor hazajött az első ilyen után, nagy nehezen elmondta ki az akivel együtt volt, és kiderült, hogy ismerjük, és az egy férjes nő! És a nő (a fiam elmondása szerint) azzal a szöveggel etette be a férjét, hogy a rokonaihoz, szüleihez megy egy hétre. Mi nem szeretnénk, hogy a fiunk egy férjezett nő szeretője legyen. És mi igazából nem is a nőt, hanem a férjét ismerjük elég jól, és róla csak annyit tudunk szinte, hogy a felesége, de sajnáljuk miatta nagyon a férfit, mert egy nagyon rendes (kissé papucs) férj. A fiunk néha-néha most, iskolaidőszakban is találkozgat a feleséggel, és azt mondja, hogy amikor iskolaszünet lesz, megismétlik a nyári kikapcsolódásukat. Hogy beszéljem le erről? Nem értem miért csinálja ezt, de tiszta szégyen, amit tesz. Teljesen megváltozott azóta, régen nagyon kedves volt, most meg mindig undok és türelmetlen velünk, és azt mondja, hogy ebbe van a legkevésbé jogunk beleszólni, és ha tényleg szeretjük őt, nem szólnánk bele. Le lehet erről beszélni valahogy?

2014. okt. 8. 11:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hat akkor nagyon remelem , hogy visszakapja kamatostul a fiad majd ezt.Szerintem az ilyen ember nem normalis, aki erre alapozza az eletet.

Tiszta hulye.

2014. okt. 8. 15:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Sok mindent tényleg nem tehettek. Próbáld úgy megközelíteni a dolgot és beszélj vele, hogy legalább védekezzenek mindig.
2014. okt. 8. 16:16
 23/25 anonim válasza:

Szerintem a nőt kellene inkább megnevelni . Esetleg rávezetni a férjet mit is csinál a felesége.

Undoritoak szerintem az ilyen "nők"

2014. okt. 9. 03:37
 24/25 anonim válasza:

Egyetértek az utolsó hozzászólóval, nehogy már szegény srác legyen a hibás...

Adódott neki egy lehetőség 18 évesen hülye lenne nem élni vele!

Nem azért, de hány fiatal tizen huszon éves lány van aki ugyanezt csinálja!

Nem azt mondom, hogy szép dolog, de szerintem egyáltalán nem is vészes...

A nő a hibás negyrészt a szituban, neki kell elszámolnia a lelkiismeretével, hogy meddig akarja ezt csinálni!

A védekezés persze fontos, arra illene jobban odafigyelni! Bár ki tudja lehet a nő már túl van a klimaxon....

2014. okt. 9. 04:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Persze, most tetszik neki ez az életmód. Van, akit megdöngethet, amúgy meg nem tartozik iránta semminemű kötelezettséggel. Persze, élvezi. Csak mint mondtam, abba nem gondol bele, hogy ő cska egy örök másodhegedűs (még ha maga a gondoalt, hogy házas embert d*gjon, vonzza, ebbe akkor sem gondolt bele). Persze, hogy ő soha nem akar szakítani. Nem is ő lesz az, aki ezt meglépi. A tapasztalat azt mutatja, hogy a hosszan tartó szeretői viszonyok egytől egyig kiderülnek idővel. Lehet, hogy ez az idő fél év, lehet, hogy 2 év, lehet, hogy 10. De valamikor kiderül. Olyankor pedig az esetek többségében a szerető az, aki repül. Kíváncsi lennék, vajon azt a részét is élvezné, és ha megtörténne, utána is azt mondaná, hogy igen, megérte?
2014. okt. 9. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!