Hogy lehet visszatartani ettől egy 18 éves fiút? Szülők, mit szólnátok ehhez, mit tennétek?
Elmondhatjátok, amit gondoltok, de az évezredes tapasztalat szerint ez ritkán befolyásolja a hormonok lázában égő ifjakat.
Ráadásul a szüntelen szemrehányás növeli az ellenállást.
Saját kárán kell tanulnia sajnos.
A gyereket harom eves koraig lehet nevelni, utana mar legfeljebb nyesegetni.
Ha 18 evesen kurafi lett belole, azt mar keso megjavitani, sajnalom.
Én lehet, hogy összepakolnám a cuccát, hogy költözzön össze a barátnőjével. Nincs jogod beleszólni, csak eltartani van jogod? A fiad nagykorú, a saját döntéseit és annak következményeit vállalnia kell. A hölgy nyugodtan el is tarthatja, iskolalátogatási kötelezettsége sincs 18 év felett. Erről mindről homályosítsátok fel az ifiurat.
Lehet arra ösztönözni, hogy ne a farkával gondolkodjon.
18 eves ebbe mar nem szolhattok bele.......
De amugy ketton all a vasar mar ne is haragudj meg...
A novel is elbeszelgetnek egy kicsit,hogy figyu mar de szakadj mar le a fiamrol hat miaz hogy te ferjes asszony vagy es az en gyerekemmel kufircolsz?!?!?!?!?...
A fiad? abba meg nem szolhatsz bele,majd rajon.... de nagyon hulye mar elnezest,pont egy ferjes asszony?! es ha teherbe esik? jo oke,ratudja kenni a ferjere hogy tole,de megis? AA... beszelni talan tudsz vele hogy ha ez kitudodik akkor hatalmas botrany lesz ebbol,tiltani nem tudod.. a no hany eves? a ferj hogy nm ron ra hogy nem a rokonoknal van?!..
respect a srácnak!
18 évesen sokan örülnének egy ilyen szitunak!
Az meg, hogy a nő félrelép nem a fiú hibája. Ha nem vele akkor mással tenné ezt meg....
Tudom, hogy a hormonok dolgoznak, meg hogy a tinédzsernek nyilván nagyon imponál, hogy "sikere" van egy nőnél, de minden cselekedetünknek következménye van.
Én megpróbálnék leülni vele és HIGGADTAN átbeszélni, gondolkodott-e már a következményeken?:
- mi lesz, ha a nő teherbe esik, esett?
- mi lesz, ha nem akarja elvetetni a gyereket? (felkészült a fiad erre?)
- mi lesz, ha a férj megtudja? készen áll a fiad arra, hogy szembenézzen a férjjel?
Szerintem a fenti kérdések közül egyikre sem gondolt a fiad - csak a kellemes pásztorórákra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!