Hogy lehet visszatartani ettől egy 18 éves fiút? Szülők, mit szólnátok ehhez, mit tennétek?
Megnyugtatlak: ha a nő szülei lennétek, több aggódnivalótok lenne, mint így. :)
Én nem erőlködnék helyetekben, mert csak eltávolodik a fiatok, ha így megy tovább. Természetesen nem helyeselném, de mondjuk ha szó esne a témáról akkor kimutatnám, hogy nem tetszik, győzködni viszont nem próbálnám. 18 éves, nagyon valószínű, hogy pár hónap alatt továbblép. Ő nem rúgja fel emiatt a saját házasságát, nem hagy ott gyereket a nő miatt, stb. Szerintem ebben a helyzetben ő a szerencsésebb, úgyhogy vigasztaljátok magatokat ezzel. Ha lehet még ebben a helyzetben a jót nézni.
Felnőtt, beleavatkozni tényleg nincs joga senkinek, de tanácsot adni annál inkább. Szerintem ezt le kéne tisztáznotok, hogy ti nem irányítgatni akarjátok, hanem a legjobb tudásotok szerint tanácsot adni neki.
Semmiképp ne ellenségesen álljatok hozzá! Azzal nem értek el semmit. Első körben beszéljétek meg, hogy hogy viszonyul ehhez az egész kérdéskörhöz, mit gondol a kapcsolatukról, és hogy szerinte nem kiszúrás-e az például a férjjel, hogy ők ezt a kapcsoaltot ápolják. Meg hogy mit gondol a jövőjükről, megfelel-e neki az, hogy ő csak az örök második.
Az érzelmeibe tényleg nincs beleszólásotok, és hangsúlyozom, minden az ő döntése lesz. Ha ő ezt a nőt szereti, akkor azt el kell fogadnotok. Ne lebeszélni próbáld, hanem megérteni, illetve átbeszélni a történteket. A lényeg, hogy tudja, mi vár rá.
Na meg azért nem árt felvilágosítani a védekezés fontosságáról...
"hogy ilyen viszonyokat akar folytatni még nagyon sokáig"
- vagyis addig, amíg egy féltékeny férj bele nem döngöli a betonba adalékanyagnak... arra jó is lesz, szerintem a fiú)
Tényleg vannak ilyen emberek (férfiak és nők is), akik valamiért arra izgulnak, ha szeretők lehetnek, de olyanról még nem hallottam, hogy ezzel még a szüleinek is elhenceg valaki.
Van róla bármi elképzelésed, hogy mi miatt érezhet így a fiad? Mitől láthatja ezt az életmódot vonzóbbnak?
+z
Igaza volt egy előbbi válaszolónak, a fiad egy igazi kurafi, egy idióta férfi, aki abban talál örömet, ha férjes nőket tesz magáévá. Milyen ember az ilyen?! Csak a szex érdekli, és azt is csak ilyen aljas módon tudja élvezni. Ha az én gyerekem ilyeneket csinálna, földbe süllyednék a szégyentől. Ez sajnos nem is nevelés kérdése, ő egy ilyen ember, de tőlem egy ilyen ember nem kapna semmilyen támogatást ezek után, kidobnám a fenébe a lakásomból, költözzön ezek után a szeretőihez! Ne tévesszen meg senkit, hogy még alig lett belőle felnőtt, nem érdemel sajnálatot, a személyisége, az akarata, a szemlélete a világ felé, és az életstílusa már kifejlődött.
Leírtad a választ: a fiad nem akar szakítani sosem.
Nem is neki kell.
A hölgyet kell telefonon megkérdezni, hogy megfelel-e számára, ha 1 héten belüli adott napon pl. este 8 órakor odaszállítjátok a fiad holmiját hozzájuk. Persze nyilván csak akkor, ha addig lógó orral nem érkezik haza a gyerek, és közli veletek, hogy szakítottak. És persze a szállítási határidő maximum egy kicsit tolódik ki, ha a gyerek tudomást szerez erről a beszélgetésről. És jónapot!
A bigének imponál egy kemény fiatal dkó úgy, hogy közben a férje ott van mellette, de vajon egy eltartani való gyerek is imponál-e majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!