Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom volt felesége úgy...

Párom volt felesége úgy döntött, hogy ezután mi "neveljük" a három gyereküket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A gyerekek 19,17 és 13 évesek. Nem tudom hogy mi lesz, anyagilag hogy fogjuk bírni. A gyerekek elkényeztetettek, beképzeltek. Szeretem a páromat, de a gyerekeit nem tudom nevelni.
2014. okt. 7. 20:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudtok semmit az anyukáról, de rossznak kiáltjátok ki őt! Eddig gondolom becsülettel felnevelt 3 gyereket, nem tudjuk hogy, milyen körülmények között. Nem tudhatjuk azt sem, miért akarja oda adni az apának a gyerekeket. Lehet olyan gondjai vannak, amiket nem tud megoldani, és ezt látja a legjobb megoldásnak. végül is az apjuk, miért ne lehetnének nála?

Könnyen ítélkeztek!

2014. okt. 8. 04:18
 22/23 anonim ***** válasza:
25%

Hogy fogjátok bírni anyagilag? Úgy ahogy eddig az anyuka.

Ha szereted a párod akkor fogadd el a szitut, az ember nem feledkezhet meg a gyerekeiről az új párja miatt. Mondjuk nálam nem lenne kérdés mert ha a páromnak nem tetszene a szitu akkor megmondanám ellehet menni. Nyugi, nem vagy az anyjuk, nem neked kell nevelni őket, hanem az apjuknak. Ha arra gondoltál hogy nem bírsz velük egy légtérben élni akkor megszívtad de még mindig jobb egy olyan pasi aki törődik a gyerekeivel és nem hagyja hogy az utcára kerüljenek, mint egy olyan akinek nincsenek érzései. Hamarosan felnőnek a gyerekek, igazán nem kell sokáig elviselned őket.

2014. okt. 8. 15:34
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért a kérdezőt bántjátok. Neki nem kötelessége sem szeretni, sem pedig nevelni a párja gyerekeit. Egyetlen kötelessége, hogy elfogadja őket, és ne nehezítse meg az életüket. De felelősséget vállalni értük, meg együtt élnie velük rohadtul nem kötelessége. És milyen anya az olyan, aki csak úgy odadobja a gyerekeit az apjuknak? Még ha beteg is, azért nem olyan kicsik már, hogy ne tudnák ellátni magukat anyuci segítsége nélkül.

És mindezt úgy mondom, hogy a párommal mi neveljük az ő ötéves kislányát. Anyuci összejött egy pasival, és lepasszolta nekünk a gyereket. Eleinte nem örültem, de azért bevállaltam. És anióta én nevelem a kislányt, azóta nem csak elfogadom, hanem szeretem is. Amíg az anyjánál volt, akárhogy igyekeztem, nem tudtam szeretni, mert az anyja elég furcsa nevelési elveket vallott. De mióta "szabad kezet kaptam", és az én értékrendemnek megfelelően taníthatom, nevelhetem a kislányt, és látom, hogy ő vevő erre, azóta egy csapásra tudom szeretni is.

2014. okt. 10. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!