Szerintetek hány éves kor körül kellene kiszakadni a szülőktől és költözni?
Tudom, ez teljesen egyénfüggő és igazából nincs is rá megfelelő válasz, illetve sok mindentől függ.
Van aki korán kezd dolgozni és éretté válik, míg más 25 évesen is tanul és anyuci pici fia továbbra, ezzel szemben másnak 25 évesen már családja van..
Tehát egyénfüggő és nincs jó válasz, tudom!
DE mégis, hány éves kora körül kellene megérnie a felnőtt szerepre mégis?
Szerintem legkésőbb 18-20 évesen egy fősulis koli, vagy haverokkal közös albérlet , ha dolgozol, értelmes lenne.
A fél-önállóságot és az idegenekkel való együttélést fel lehet használni arra, hogy megtanulj pénzt beosztani, és házimunkán osztozni.
A szerelmeddel való összeköltözés nem ad ilyen fejlődést és tapasztalatot, annak, ez után lenne jó jönnie.
Egyetemet ha muszáj, lehet munka család mellett is végezni. Nem csak büfét! Sokan 5-10 évig is húzzák a diák éveiket, a szülők nyakán élősködve. Egyéni beállítottság motiváció, anyagi helyzet függvénye.
Szerintem 23 kor felett illene békén hagyni a szülőket.
Később egyre nehezebb lesz és némelyeknél trauma szembesülni a világba zajló eseményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!