Külön költözni a szülőktől? Ti felvennétek lakásteremtő hitelt? Ha igen, milyet?
Szerintem albérletben is jobb, mint együtt élni a szülőkkel, és most itt tekintsünk el attól, hogy vannak ilyen és olyan családi (v)iszonyok.
A fiatal felnőtt számára az az egészséges, ha tud kialakítani saját fészket.
Én inkább életem végéig tengődök albérletben, minthogy a szülőkkel lakjak és legyen nézeteltérésünk (ha anyós, ha saját szüleim). Az én házam az én váram, az én szabályaim. Hitelt csak akkorát vennék fel, amit akkor is tudnék fizetni, ha a párom vagy az én fizetésem odalesz (mert erre is számítani kell).
Én albérletbe soha nem tudnék menni. Én speciel nem költöztem volna el, ha nem lenne öcsém, de mivel van ő marad/t/ otthon mi a férjemmel meg inkább vettünk egy lakást minthogy albérletet fizessünk. /Szinte olcsóbb a hiteltörlesztőnk, mint ha albérletbe mennénk/ Nem beszélve róla, hogy ha valami nem tetszik akkor azt úgy alakítjuk ahogy mi szeretnénk, ha a gyermekünk akkora lesz és összefirkálja a falat vagy vmi hasonló akkor sem kell a főbérlővel vacakolni.
Ez a mi meglátásunk, de kinek a pap, kinek a papné..
Azért hitelt nem csak puszira adnak, hogy ilyen egyszerű lenne felvenni.
Megvásárolni kívánt lakás 30 %-ka megvan önerőnek, minimum 200 ezres/fő fizetés és adóstárs, mim egy éves munkáltatói?
Ezek hiányában teljesen felesleges beszélni róla, mert szóba sem állnak veled a bankok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!