Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogják fogadni a szüleim,...

Hogy fogják fogadni a szüleim, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

28 éves egyedülálló nő vagyok.Van lakásom,munkahelyem,átlagos életet élek.

Férjet nem szeretnék,viszont most teljesült életem legnagyobb álma:terhes lettem.

Az apa kiléte lényegtelen,mondhatnám alkalmi dolog volt,erre kellett.Soha nem fogom keresni,azt se fogja tudni,hogy van e gyereke.

De a szüleim nem tudom,hogy fogják fogadni.Szerintetek?

2014. okt. 5. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
57%
69-es: tök jó, hogy a gyereket nem fogja pszichológushoz hordani, legalábbis kevésbé, mint egy váláskor. Ugye, ez egy "semmit-nem-tudok-ez-apámról" esetben csak vicc?
2014. okt. 9. 15:58
 72/74 anonim ***** válasza:
62%

"100%-ig megértelek, hogy ha nem akarsz bajlódni egy önző férfival, ergó 2 gyereket ellátni, a kisebbiket pszihomókushoz hordani a válás után. "

Csak nehogy szerencsétlen gyerek is egy önző férfi legyen.

Aki azt sem tudja ki fia azt szerinted kevésbé viseli meg mint az hogy elváltak a szülők.

2014. okt. 9. 16:02
 73/74 anonim ***** válasza:
71%
Nekem egy ismerősöm van, aki így született. Az anyja elég kikapós volt, az apja pedig lelépett, mielőtt kiderült volna a terhesség. Neki sosem hiányzott az apja. Az volt számára a természetes, hogy nincs. Felnőttként nyomára akadt és lehetősége lett volna felvenni a kapcsolatot vele, de nem tette. Jelenleg 30-as és éli boldogan életét. Persze lehet más másképp éli meg ezeket a dolgokat.
2014. okt. 9. 20:37
 74/74 anonim ***** válasza:
63%
szerintem nagy szemétség az anyjától, de a gyerek remélem boldog lesz
2014. okt. 19. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!