Hogy fogják fogadni a szüleim, hogy terhes vagyok?
28 éves egyedülálló nő vagyok.Van lakásom,munkahelyem,átlagos életet élek.
Férjet nem szeretnék,viszont most teljesült életem legnagyobb álma:terhes lettem.
Az apa kiléte lényegtelen,mondhatnám alkalmi dolog volt,erre kellett.Soha nem fogom keresni,azt se fogja tudni,hogy van e gyereke.
De a szüleim nem tudom,hogy fogják fogadni.Szerintetek?
Nem értem mire jó ez az ítélkezés. Vagy ha már ítélkeztek, akkor miért nem válaszoltok a kérdésre is?
Az "apukát" pedig miért sajnáljátok annyira, ha még annyi esze sem volt, hogy gumit húzzon?!
Engem jól lepontoztatok egy korábbi válaszomért, de mindegy. Él itt a városunkban, vagyis inkább azon kívül egy család, már nem tudom hány gyereknél tartanak. 16 vagy 17. Minden évben látom őket az egyik kereskedelmi csatornán, ahol megható riportot készítenek velük, hogy milyen nagy szeretetben élnek a 2 szobás komfort nélküli tanyájukon. Apuka alkalmi munkákból "tartja el" a családot. A tévéből az jön le, hogy ez így milyen szép, nekem meg forog a gyomrom, hogy 2 idiótának hogy lehet ennyi gyereke. Szerencsétlenek éheznek. De ez idilli, ugye kedves erkölcscsőszök? Elvégre így teljes a család.
Sajnálom kérdező ezt a sok negatív ítéletet, remélem a szüleid jól fogadják majd. Bár a biológiai apával szemben ez tényleg nem túl tisztességes.
Utolsó te életedben csak szélsőségek vannak?
Én pl egyilyen családot sem ismerek, viszont annál több szerencsétlen gyereket akinek még felnőtt korára is kihat szülők válása, nem törődöttsége.
Egy példa kérdező, hogy foga gyerekének azt mondani, hogy egy éjszakás diszkós kalandokba ne menjen bele ha "ennek köszönheti" gyerekét?
Gyerek azt sem tudja ki fia borja,és így kell majd élnie, szerinted ez nem fogja megviselni.
Kérdező 28 éves nem 48 éves, hogy muszáj lenne szülnie.
Az egészben aza vicces, hogy lehet hogy neked nem kell a pasi, aki felcsinált, de lehet a pasi szeretné a gyereket látni és kapcsolatot tartani vele.
És mint másik szülőnek ehhez bizony joga lesz!Majd szépen pert indít az apaság megállapítása iránt, téged köteleznek a dns-vizsgálatra, aztám pedig mehet a huza-vona a láthatás körül...
Szóval magaddal már jól kib.-.asztál!
Ha valaki babát lop, megbüntetik.
Ha "csak" spermát lop, akkor meg nem.
Érdekes...
Amúgy kíváncsi lennék jogászok véleményére, hogy ilyen esetben, mit mond a paragrafus??
64-ben már leírtam, mit mond a paragrafus!!!
Ha az apa szeretné látni a gyereket, és kapcsolatot is tartani vele ,akkor vannak a kezében jogi eszközök!
68-as,
kinek a kezében vannak jogi eszközök? Aki nem is tud arról, hogy apa? Ezután se fogja tudni.
Többi utálkozó,
nem az egyedüli, aki így vállalt gyereket. Nyilván kiválasztotta küllemre, kis beszélgetés az értelmi képességek felmérésére, családról, betegségekről.Ennél sokkal többet a spermabank se tesz meg.
Kérdező,
100%-ig megértelek, hogy ha nem akarsz bajlódni egy önző férfival, ergó 2 gyereket ellátni, a kisebbiket pszihomókushoz hordani a válás után.
A szüleid biztos támogatnak, mert szeretnek, és akit megszülsz, az az unoka.
"68-as,
kinek a kezében vannak jogi eszközök? Aki nem is tud arról, hogy apa? Ezután se fogja tudni. "
és gondolod, hogy soha nem fogja megtudni, hogy felcsinálta ezt a kérdezőt??? Én azért erre nem vennék mérget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!