Mennyire elfogadható/normális az, ha anyukám undorító
megjegyzéseket tesz a súlyomra?
aki 45 kg-osan husi az törpe...átlahg magasság kb. 163 cm (bár szerintem jovakl több)..ahhoz az idális testsuly meg 53 kg..de még 60 kg-val is a normális tartományban van és nem a duciban. ha 45 kg voltál....öhö..hány cm vagy? 150-155? a 45 kg suly ahhoz a magassághoz felel meg.
2014. okt. 5. 13:02
Semennyire nem elfogadható. Ő sem tökéletes. De hogy mit tehetsz... Fogalmam nincs.
2014. okt. 5. 14:04
13/20 A kérdező kommentje:
167 cm vagyok. Aki szerint meg igaza van, legyen kedves megindokolni a válaszát
megnézted már kalkulátorban, hogy mennyi lenne neked az ideális testsuly?
hanem..akkor leirom- 61 kg, a jelenlegi sulyoddal még éppen az elfogadhato kategoriában vagy, viszont már 51 kg-val a tul alacsonyban. a 45 kg-val meg a nagyon alacsonyban, forduljon orvoshoz kategoriában.
a 45 kg pedig egy 135 cm- 150 cm között lévö ember elfogadhato testsulya.
ennyit erröl, aki azt irta, hogy lehet valaki 45 kg-val husis, aha...ha általános iskola 3.osztályába jár.
2014. okt. 5. 15:03
Szóval sokak szerint rossz ötlet, hogy beszéld meg vele, hogy neked rosszul esik, és ne itt sírj. Értem. :)
Akkor is kitartok mellette, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Legjobbakat!
2014. okt. 5. 15:19
Az ilyen sz*r alak, mint a drága jóanyád soha nem fogja ezt felérni ésszel. Ha úgy érzi, hogy a túlsúlyod veszélyezteti az egészségedet inkább biztasson és segítsen. Ráadásul nem hiszem, hogy 53 kilósan kórosan elhízott lennél, hacsak nem vagy törpe.
2014. okt. 5. 15:36
45 kiló vagyok 155 centi és HUSIS:D A combom,nem a hasam. Szóval de,lehet valaki így is husi.
2014. okt. 5. 15:49
17, te se vagy tisztában a husis fogalmával...mellesleg inkább menj orvoshoz, mert testképzavarod van. az unokatestvérem is 155 cm plusz 45 kg, nem hiszi el, hogy sovány és nem husis...ö husisnak látja magát és csipkodja a börét, hogy nézzük ez ott mind háj.. szegénykém pedig ugy néz már ki, mint egy nyuzott macska. orvoshoz nem megy, akkor igy járt..majd egyszer csak vinni fogják oda..
2014. okt. 5. 16:01
19/20 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy nem vagyok kövér. Nekem azzal van a bajom, hogy ok nélkül b. szogat. Nyilván ha 80 kg lennék, megérteném. Egyébként meg 45 kilósan is lehet valaki husis, ha alacsony és rosszul oszlik el rajta a súlya (pl. a combjára/fenekére hízik)
167 centihez 53 kiló ideális. Persze, a testalkatodtól meg a felépítésétől is függ, de ez akkor is még a normális kategóriába tartozik.
Egyszóval, ne izgulj, nincs bajod.
(Csak az anyukád valamiért abnormálisan vékonynak akar látni...)
2014. okt. 5. 20:11
Kapcsolódó kérdések: