Miért csinálja ezt anya, mit tegyek? 15l
Figyelt kérdés
A tesómnak van egy barátnője, és anya állandóan vele beszélget.A tesóm barátnője is szereti nagyon anyát és fordítva.A lány amúgy állandóan itt van.Nem az a baj, hogy beszélgetnek anyával vagy ilyesmi, hanem az, hogy anya tőlem azon kívül, hogy "hanyast kaptál ma?" nem kérdez semmit.Próbáltam már így beszélgetni velük dolgokról, de utána mintha levegő lennék.Anyának is próbáltam mesélni és olyan válaszokat kaptam hogy "az jó" meg ilyenek..miért csinálja ezt?2014. okt. 5. 08:17
1/4 anonim válasza:
Mert csicska. Én nem is szólnék hozzá, dumáljon a ribivel, de aztán ha vmi baj van, akkor se forduljon hozzám.
2/4 anonim válasza:
Most nem azért, de ez nem a "ribi" hibája. Az anyának nem szabad különbséget tennie a gyerekek között, főleg nem mást imádni a sajátja helyett. A lány gondolom idősebb pár évvel, és emiatt úgy érzi, több közös témájuk van. Ennek abszolút nem szabadna így lennie. Te is tini vagy, épp ideje, hogy bevonjon téged is a dolgaikba. Sajnos nem tudsz tenni ellene semmit, ha valaki nem gondolkodik normálisan, nem fogod tudni megváltoztatni. A helyedben nem is tudom, mit tennék.. Anyám társaságát biztosan nem keresném, ha a barátnővel jóban vagyok, lehet én is vele beszélgetnék, hátha észreveszi és mellőzve érzi magát. Amúgy pedig látványosan szereznék egy bizalmast a családban vagy ismeretségi körben, akár a szomszéd Gizi nénit, akivel lehet beszélgetni, és akiről tudok áradozni, hogy milyen jó fej. (Nem ráakaszkodásra gondoltam, de csak van olyan személy, akit érdekel, mi van veled..) Hátha egy idő után feltűnik a helyzet anyádnak.
3/4 anonim válasza:
szerintem csak udvariasságból beszélget ennyit vele, meg mert jól esik beszélgetni idegennel. Téged 15 éve figyel, gondoz, tudott eddig mindent rólad, más a viszonyotok, de majd alakul.
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg kellene beszélnetek vagy te kérdezz tőle esetleg hozz fel témákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!