Csak szerintem estek túlzásba a legjobbb barátnőm szülei?
22 éves lesz a lány, dolgozik 1 éve, van egy 2 éves kapcsolata.
A párjával csak hétvégente találkoznak, ilyenkor mindig egymásnál alszanak, bár többször a fiúnál mint a lánynál mert a lány szülei elég kótyagosak.
Most amikor kijelentette a barátnőm a szüleinek hogy hétvégén a varátjánál alszik, neki estek hogy mi ez a rendszer már megint,anyukája azt is odavágta hogy a p***ja miatt teszi biztos holott ez elég durva beszólás volt, mivel ismerem barátnőmet hogy egy őszinte szerelemről van szó és sokszor összebújva egyyszerűen elalszanak mert ez kellemes nekik.
Leordították hogy nem alhat nála,persze a lány (bár sosem volt lázadó tipus) most mégis azzá vált hiszen elég röhejesek a szülei.
Én eléggé sajnálom, főleg amikor 16-17 éves lányok szülei írnak itt olyat hogy ennyi idősen már megengednék az együttalvást?!!!!
Annyira abszurd ez a helyzet, ti mit gondoltok?
Sajnos vannak ilyen szülők.
Pláne, ha esetleg a lány előtte nem volt nagyon máshol alvós.
Az én szüleim is eléggé nehezen emésztették meg, hogy heti rendszerességgel máshol vagyok, és egyre ritkábban járok haza. Volt is belőle eléggé sok összezördülés (bár ilyen durva sosem, hogy kiabálás lett volna belőle). Néhány szülő nehezen viseli, hogy a gyerek felnő, és kézzel-lábbal küzdenek ellene.
Határozott fellépés, sok-sok türelem, és megszokják azt is. De mindenképpen a lényeg az, hogy az adott lány maga irányítsa az életét. Meg persze nem árt, ha a szülők is megmaradnak :) De egyszer fel kell nőni.
aki ezt eltűri, az meg is érdemli
rögtön mondta volna: igen, viszket a p**ám, dugni megyek, vissza se jövök, csak holnap a cuccaimért
Tervben van nekik a költözés is, de az egy külön kategóriát igényel.
Viszont rögtön lépni nem tudnak hiszen nincs annyi jó albérlet arra, csak drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!