Szülők, ti kitagadnátok ha a fiatok bemutatná nektek a közel veletek egy idős menyasszonyát?
2 hónapja együtt élünk 44 éves párommal és a 14 éves lányával. Én 25 vagyok. Gondoltam ideje megismerkedniük a családdal, mivel párom 12 hetes terhes. (terveztük a gyereket) Anyám a szemébe jópofizott, utána felhívott hogy mit képzelek, azonnal rúgjam ki ezt a nőt a lányával együtt, mert majdnem vele egy idős. Ez a legnagyobb gondja. Meg hogy szerinte ő már csak sérült gyereket szülhet. Tudjuk hogy nagy a kockázat, de elég sok orvosi vizsgálaton van túl.
A lakás, ahol eddig laktuk, a szüleimtől kaptam, onnan el kell költöznünk mert ez volt anyám akarata. Azt hitte így majd szétszed minket. Sikerült albérletet találnunk, anyám továbbra is áskálódik, próbálja kideríteni hol lakunk stb.
A párom előző házasságából született lányát nem fogadja el, azt mondta neki ő nem az unokája.
Mit lehetne tenni? Nem várom hogy jó legyen a kapcsolatom ezek után az anyámmal, de legalább hagyna békén minket.
mégis mióta jártok?
eddig a nő hol élt?
szerintem kényelmes volt neki beletennie magukat egy lakásba, mert ha 44 évesen nem volt neki, akkor sose lesz. gyerekkel magához láncolt.
Nem repesnek az oromtol, de nm tagadnam ki.
2 honapja eltek egyutt es mar 12 hetes terhes.... Miota tart a kaopcsolat amuy?
Hááát,én hasonló korú vagyok,mint a kérdésben szereplő hölgy, és a fiam is majdnem 25...
Szóval nekem ez kicsit beteges...bocsi, el se tudnám magam képzelni egy gyerwkem korabeli fiúval...
pláne még egy kisbaba ebben a korban...:(
Kitagadni nem tagadnám, de nem örülnék én sem, nagyon csodálkoznék, és remélném, hogy egy múló kapcsolat lesz az egész,max. tapasztalatgyűjtés a fiamnak...
Ki nem tagadnálak, de nagyon el lennék keseredve. Azzal egyetértek, hogy ne a te lakásodban lakjatok. A nőt később nem tudnád onnan kitenni. Pedig ez elég hamar bekövetkezhet.
Neked mennyi a jövedelmed? El tudsz abból tartani egy 4 személyes családot?
Ha meg lesz a baba, akkor a nő vagy csak vele fog foglalkozni, vagy a lányának kell sokat besegíteni. A kislány ezt nem fogja jó néven venni. Kezdődnek a komoly családi viták. Rosszabb esetben a lány majd mindent megtesz, hogy a szeretője legyél.
Ismerek ilyen családot, sajnos.
A lány korban jobban illik hozzád, mint egy raffinált nő.
Meghűlne az ereimben a vér,pedig nem vagyok egy ájuldozós fajta.
A korkülönbséget még valahogy lenyelném,a tinédzser lányt is ,aki kis túlzással jobban illene a fiamhoz,mint az anyja.
A közös,TERVEZETT gyereket,2 hónap után..azt hiszem ennél a résznél kellene defibrillálni.
Kellenek a balekok is a világra,bár titkon minden szülő reméli,hogy nem az ő kisfia lesz a pénzesládikója egy középkorú,elvált,nyomorúságos nőnek,de az élet kegyetlen és néha megesik.
Részvétem . Mármint anyukádnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!