Szülők, ti kitagadnátok ha a fiatok bemutatná nektek a közel veletek egy idős menyasszonyát?
2 hónapja együtt élünk 44 éves párommal és a 14 éves lányával. Én 25 vagyok. Gondoltam ideje megismerkedniük a családdal, mivel párom 12 hetes terhes. (terveztük a gyereket) Anyám a szemébe jópofizott, utána felhívott hogy mit képzelek, azonnal rúgjam ki ezt a nőt a lányával együtt, mert majdnem vele egy idős. Ez a legnagyobb gondja. Meg hogy szerinte ő már csak sérült gyereket szülhet. Tudjuk hogy nagy a kockázat, de elég sok orvosi vizsgálaton van túl.
A lakás, ahol eddig laktuk, a szüleimtől kaptam, onnan el kell költöznünk mert ez volt anyám akarata. Azt hitte így majd szétszed minket. Sikerült albérletet találnunk, anyám továbbra is áskálódik, próbálja kideríteni hol lakunk stb.
A párom előző házasságából született lányát nem fogadja el, azt mondta neki ő nem az unokája.
Mit lehetne tenni? Nem várom hogy jó legyen a kapcsolatom ezek után az anyámmal, de legalább hagyna békén minket.
Nem tagadnálak ki, de elkeserítene a választás. Nem az ember miatt, hanem az életkora miatt. 15 év múlva egy 60 éves idős asszony lesz, míg a fiam egy életerős negyvenes, eltérő életkori igényekkel és jellemzőkkel.
MOST lehet, hogy működik ez a kapcsolat, de később már nem annyira fog, valakinek le kell mondania az igényeiről. Nem lesz együttöregedés, mert az asszony már rég öregasszony lesz, mire a fiam eljutna abba a korba.
Szomorú lennék, de nem tennék semmit. Sőt ki sem raknálak titeket a lakásból.
hát boldog nem lennék
de ez van
te meg ha elég felnőtt vagy, akkor vegyetek együtt lakást, de csipogj, hogy anyudék elvették?! bár mondjuk, akkor adniuk se kellett volna.
az hogy ebből mi lesz majd pár évtized múlva kiderül...
20 év múlva, ő 64, te 45 ...
Attol fuggetlenul, hogy nem birom elkepzelni hogy hogyan lehet vonzo egy 44 eves no egy 25 eves fiunak, en biztos nem tagadnam ki, felnott ember, azt csinal amit akar.
De amugy nem tartom semmilyen modon egeszsegesnek a dolgot. Egy jol karbantartott 44 eves no meg lehet jo vegul is (bar egy huszonevessel semmilyen teren nem veszi fel a versenyt) de gondolj csak bele, 15 ev mulva te 40 eves leszel, legszebb ferfikorod fogod elni, a nejed meg egy 60 eves csoffadt venasszony lesz.
Bar mar keso a banat, jon a gyerek.
Az hogy nem fogadja el a 14 eves lanyt az unokajanak az edesanyad, teljesen rendben van. Nyilvan nem az unokaja, nem is kell annak tekintenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!