Szülők, ti kitagadnátok ha a fiatok bemutatná nektek a közel veletek egy idős menyasszonyát?
2 hónapja együtt élünk 44 éves párommal és a 14 éves lányával. Én 25 vagyok. Gondoltam ideje megismerkedniük a családdal, mivel párom 12 hetes terhes. (terveztük a gyereket) Anyám a szemébe jópofizott, utána felhívott hogy mit képzelek, azonnal rúgjam ki ezt a nőt a lányával együtt, mert majdnem vele egy idős. Ez a legnagyobb gondja. Meg hogy szerinte ő már csak sérült gyereket szülhet. Tudjuk hogy nagy a kockázat, de elég sok orvosi vizsgálaton van túl.
A lakás, ahol eddig laktuk, a szüleimtől kaptam, onnan el kell költöznünk mert ez volt anyám akarata. Azt hitte így majd szétszed minket. Sikerült albérletet találnunk, anyám továbbra is áskálódik, próbálja kideríteni hol lakunk stb.
A párom előző házasságából született lányát nem fogadja el, azt mondta neki ő nem az unokája.
Mit lehetne tenni? Nem várom hogy jó legyen a kapcsolatom ezek után az anyámmal, de legalább hagyna békén minket.
Ki nem tagadnam, de nagyon el elnnek keseredve...
nekem a tesom 32 eves a baratnoje 54 , es egy nagyon jokepu, magas, inteligens, kedves fiurol van szo... a holgy a korahoz kepest , nagyon csinos es nagyon kedves. Mielott barki azt hinne a tesom ki van tartva, neeem, a holgynek semmilye sincs es a tesom lakasaban lakik ingyen, rezsibe se ad be... 4 eves kapcsolat... szuleink em elnek, de forognak a sirjukban ... minel jobban tiltanak valami, annal jobban kell... ket honap nem soka azert es nem semmi a baratno, h egy 25 evs fiutol mar terhes egy ket honapos egyutteles utan... szep... mindenki a sajat elete kovacsa, csaka zt kivanom, oszinten ne band meg soha es legyetek boldogok!
azt nem értem, hogy miért nem mutattad be előbb...hisz ha már 12 hetes terhes és terveztétek akkor ez elég rég tart...szóval tudat alatt Te is érezted, hogy ez nem egy normális dolog...az is furcsa, hogy volt egy ilyen horderejű érzelem az életedben és nem beszéltél erről a szüleiddel
nagyon elkeserednék, ha bármelyik fiam ennyivel idősebb nővel alapítana családot...(egy szerelmi viszony még nem zavarna, nem örülnék de könnyebben viselném:), de természetesen nem tagadnám ki, a neki adott lakásból meg pláne nem rúgnám ki...egyébként szerintem le fog higgadni...
Szerintem a kérdező már kiszámolta, melyikük hány éves lesz hány év múlva. Ismerek egy házaspárt, pont ennyi köztük a korkülönbség, van egy gyerekük, aki 20, a nő most 62, a férfi 43, és boldogan élnek.
Nyilván ellenpélda is van, de én nem tagadnám ki a gyerekem, micsoda idiótaság ez?
Én is babát várok, 40 leszek kereken, mire megszületik, és szeretnék még, tudom a kockázatokat, és másra nem tartozik. A barátnőm 43 évesen szült, a gyereke egészséges, most 45, és ő is akar még. Ennyi.
Dehogy tagadnám, örülnék a választásának, bárki is az. Nem is tudom mit mondjak anyádról, jót nem tudok, rosszat nem akarok. Azt kívánom, hogy legyen a baba egészséges és legyetek boldogok. Ritkán fognak meg az ilyen családi gondos kérdések, de ez most megfogott és tényleg kívánom a legjobbakat Nektek. Ha majd nem felejted el, írj ,amikor megszületett a pici.
Anyud amúgy féltékeny és önző. Ne tegyél semmit, koncentrálj a párodra.
- nagyon nevetnék szegényen, és sajnálnám is, amiért eltossza az életét 25 évesen.
- nőről is meg lenne a véleményem - nem szép
- és a 14 éves kislányt én sem fogadnám el unokának, miért is tenném?
- ja, és arra is kíváncsi lennék, hogy a fiam és a "lánya" mikor feküdnének le egymással - mert a nyakamat merném rá tenni, hogy dugni fognak előbb-utóbb (ugyanis egy 28 éveshez a 18 éves cseppet jobban illik, mint a 46).
Elég durva korkülönbség, én a nő helyében állandóan félnék, hogy nálad ez csak időszakos, komolytalan dolog a fiatal korod miatt. 25 évesen még nem szoktak a férfiak megállapodni, változnak, egy 44 éves nő meg már mindent komolyan gondol.
Abba is gondolj bele, hogy mikor te még csak 51 leszel, ő 70.
Egy kicsit elvesztem a számokban. Mióta ismered a párodat?
2 hónapja éltek együtt, 12 hetes terhes. Ezt az utolsó mensitől számítják, tehát kb. 10 hete hoztátok össze (2,5 hónap). Szerintem ezt a babatervezést nagyon elhamarkodtad, és nem csak a nő kora miatt írom. Gyereket vállalni felelősség, és olyannal nem terveznék babát, akivel még nem is éltem együtt.
Anyukádat teljes mértékben megértem. Nem tagadnálak ki, de biztosan elgondolkodnék, hogy hol hibáztam. Valahol biztos, ha a fiam 2,5 hónap alatt nem akarja bemutatni nekem élete párját, ráadásul a jelek szerint anyakomplexusa van. Nekem az a tippem, hogy eddig sem volt felhőtlen a kapcsolatod anyukáddal és belemenekültél ebbe a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!