Milyen anya as olyan, akinek fontosabbak a saját érdekei, mint a gyereke érdekei?
Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 09:18
1/10 anonim válasza:
Eléggé általánosító kérdés. Alapvetően önzőnek mondanám, de azért nagyban függ a szitutól. Mi történt pontosan?
2/10 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Bővebb magyarázat?
3/10 anonim válasza:
Pontosan milyen érdekekre gondolsz?
4/10 anonim válasza:
Ez így általánosító. Olyan, mint ha a végére írtad volna, hogy "ugye, ugye, ugye, ugye, hogy szemét, ugye, ugye" és utána várnád a sok "ugye"-t. Erősen érezhető, hogy túlreagáltál valamit, és most megerősítésre vársz. Én nem tudom megadni.
5/10 anonim válasza:
Nekem pont ilyenre lenne szükségem :)
6/10 anonim válasza:
Így minden infó nelkul önző. Viszont minden embernek eloszor a sajat igényeit kell kielégítenie ahhoz, higy a maximumot tudja nyújtani a gyereknek. Ha az anya nem eszik, képtelen ellátni a gyereket. Ha boldogtalan, nem tud örömöt adni a gyereknek. Nem minden fekete vagy fehér
7/10 anonim válasza:
Az én anyám is ilyen. Nem foglalkozok az ocsmány viselkedésével, majd "felnő" és rájön, milyen buta volt, és egy gyerekkel kevesebb van már neki.
8/10 anonim válasza:
nem annyira jó. sajnálom azt akinek ilyen anyja van :(
9/10 anonim válasza:
Azért írhattál volna többet a dologról, így nagyon nehéz állást foglalni, no meg ha te is tudod a választ, akkor miért írsz ki kérdést?
10/10 anonim válasza:
Mire gondolsz?
pl. Szegény gyerek nem kap új okostelefont, mert helyette az anya inkább megveszi a gyógyszerét???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!