Miért gondolkodik így a barátom? Mit gondoltok erről?
Azt megértem, hogy most nem akar, ha még fiatalok vagyok. Az fura, hogy soha. Bár olyan is van. De az, hogy felcsinál valakit és ne kelljen vele foglalkozni, nagyon gáz.
Sajnos nem csak az ilyen, akinél gondok voltak otthon, de biztosan az is befolyásolta, hogy ilyen lett.
Benne lehet a pakliban a gyerekkora. Vagy szimplán így gondolkodik, igazság szerint a férfiak nem a gyereknevelésre lettek kitalálva, az már csak társadalmi szokás lett a civilizáció révén. De nézd a jó oldalát, legalább nem kertelt.
Azért ezek után remélem nem tervezel vele hosszú távra, lánykérést, családot, stb? Kivéve, ha te szeretnél lennél a felcsinált csaj...
Az én baráti köröm is ilyen korú. Jó, ha 3 fiút tudok mondani, aki készen áll az apaságra.
A többi tuti majrézna. Még agyilag nem értek fel a szerephez.
A másik, hogy amikor helyzet elé állítják (tehát tényleg jön a baba), akkor úgy is meg fog változni a hozzáállása. Most csak a szövegelés megy.
Nálunk is volt egy srác, akiknél becsúszott a kicsi. Előtte folyton hallgattuk, hogy ha neki terhes lesz a barátnője, akkor azonnal abortuszra küldi, 40 éves koráig neki nem kell gyerek, mert élni akar.
Most boldogan tologatja a kicsit a parkban és ő a világ legbüszkébb apukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!