Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolkodik így a...

Miért gondolkodik így a barátom? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Egyszer feljött a gyerek téma. Barátom mondta, hogy ő nem akarna, max úgy, hogy "felcsinál" egy csajt aki majd neveli, neki ne is kelljen vele foglalkozni, max csak akkor ha már olyan tízen éves lesz...Szerintem ez elég bunkó gondolkodás. Azért lehet ilyen, mert őt sem nevelte az apja soha?

2014. júl. 4. 08:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, miért vagy vele? mármint ha nekem ilyet mondott volna anno a férjem, még barátomként, hogy felcsinál egy csajt..páros lábbal rúgtam volna ki. Nem is gondolkodik veled komoly dolgokban? Akkor miért kellesz neki? szóval érted.
2014. júl. 4. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, most olvastam , hogy elvagytok. Oké. De szerintem hosszú távra ne tervezz vele, ha ezt 26 évesen így gondolja. Keress majd olyat, aki megbecsül, és az a fontos neki, ami neked is :)
2014. júl. 4. 11:44
 13/15 anonim ***** válasza:

A barátod ékes példája abbak, hogy a testi fejlődés bem jár együtt a lelkivel.

(Bocsi, beragadt egy billebtyűm.) n

2014. júl. 5. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyet egy éretlen fiatalember mond, vagy várd ki, amíg 36 éves korában már ő is másképp gondolkodik, vagy hagyd ott!!!De ne csináltasd fel magad, ahogy ő fogalmazott, mert az neked is rossz lesz, meg a gyereknek is!!!
2014. júl. 6. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Ú. Nagyon durva, amit a barátod mondott. "Felcsinál egy csajt"... Nem foglalkozna a saját gyerekével... Nem vesz téged, a nőket és a gyerekeket sem emberszámba.

Nem tudom, hogy bírod vele, biztosan nem csak ebben a kérdésben nyilvánul meg az arroganciája, lekezelő viselkedése.

2014. júl. 13. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!