Félek, hogy lebuktam. Mit tegyek? Beszéljek anyával? Mi lesz, ha elítél?
Figyelt kérdés
A testem tele van szívásnyommal (a ruha takarja) és anya meglátta, mert bejött, amikor öltöztem.
Kicsit kiakadt és megjegyezte, hogy beszélgetnie kellene a barátommal esetleg, mert nem akarja, hogy dalmatának nézzenek majd.
Viszont a barátom 1 hete nem találkoztam és nem ő okozta azokat...
Félek, hogy anya tényleg mondani valamit a barátomnak, aki sosem csinált még ilyet velem és akkor elég nagy gáz lesz.
De ha meg elmondom ezt az egészet anyának, kiakad és nem szeretném, hogy elítéljen.
2014. szept. 28. 20:26
31/47 anonim válasza:
Egy szóval rib.anc vagy, értjük mi! :D
32/47 A kérdező kommentje:
Ha te mondod, biztosan...:)
2014. szept. 28. 21:22
34/47 anonim válasza:
Korotokat lehet amúgy tudni? :P
35/47 A kérdező kommentje:
Nem, nem feküdtünk le.
Én novemberben leszek 18, a barátom 20 éves.
2014. szept. 28. 21:34
36/47 anonim válasza:
mit tegyél? mondd azt anyukádnak hogy majd te beszélsz a barátoddal, ne aggódjon emiatt, a barátoddal meg szakíts.
37/47 anonim válasza:
Már nem azért, de ha annyira tele voltál foltokkal, hogy anyukád rögtön észrevette, ahogy benyitott, akkor vadulhattatok rendesen...nekem ne meséld be, hogy nem feküdtetek le :)
39/47 anonim válasza:
"Anya gratulálok! Nem csak hogy r-ibancot sikerült nevelned, de egy hazug, gerinctelen r-ibancot."
40/47 anonim válasza:
Attól ha beismerni jobban fogsz aludni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!