Félek, hogy lebuktam. Mit tegyek? Beszéljek anyával? Mi lesz, ha elítél?
A testem tele van szívásnyommal (a ruha takarja) és anya meglátta, mert bejött, amikor öltöztem.
Kicsit kiakadt és megjegyezte, hogy beszélgetnie kellene a barátommal esetleg, mert nem akarja, hogy dalmatának nézzenek majd.
Viszont a barátom 1 hete nem találkoztam és nem ő okozta azokat...
Félek, hogy anya tényleg mondani valamit a barátomnak, aki sosem csinált még ilyet velem és akkor elég nagy gáz lesz.
De ha meg elmondom ezt az egészet anyának, kiakad és nem szeretném, hogy elítéljen.
2-es válszolónak.
"Ez elég nagy SZÍVÁS."
Egy kis szóvicc.. :)
elég rendesen meg van rólad a véleményem, de azt már előttem leírták
először anyukáddal kéne őszintének lenni, és elmondani neki, hogy azok nem a barátodtól származnak, nehogy neki ugorjon a torkának, utána pedig döntsd el, kivel akarsz lenni, mert így nem csak azt a két srácot alázod meg, hanem magadat is
Hát, szégyelld magad.
Egyrészt kiszívni más testét gusztustalan látvány, ha értelmes lennél, nem hagynád.
Másrészt a megcsalást nem teszed zsebre, ha anyukád lebuktat, megérdemled.
Tanulj belőle.
"De nem egy jöttmenttel történt és ez elég bonyolult."
És így már azonnal megbocsájtható? A megcsalás ugyanaz, akárkivel követed el. Bonyolult? Mi bonyolult? Maximum te mentegeted magad.
Vállalom a tetteim következményét.
De nem chaten/SMS-ben/telefonon szeretnék vele szakítani és nem szeretném, ha tudná, hogy miért teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!