A barátom félig cigány. Ti hogy reagálnátok a szüleim helyében?
Az anyukája révén az.
De nem azok a segélyből élő típusok, sőt. Nagyon jól élnek (gazdagok), rendesen dolgoznak, a nővére pl. már 2. éve külföldön tanul, ő is egyetemre megy majd.
Eddig eléggé titkoltuk a kapcsolatunkat, mert
1. Nekem Ő az első barátom.
2. A szüleim (leginkább apa) eléggé a cigányok ellen van.
3. A gimiben én vagyok az egyik jó tanuló, "mindig mindent tudó" lány, aki a legtöbb szülő álma (bár egyesek csak simán strébernek hívnak), a barátom pedig inkább a népszerű kategória.
Viszont ma Ő hozott haza és ahogy beértem a házba, Anya rögtön kérdezte, hogy ki hozott haza kocsival és már nem szeretnék Neki tovább hazudozni, titkolózni sem akarok.
Hogy mondjam el itthon?
17L
Egy a kérdés, hogy Téged zavar-e, hogy ő félig cigány?
Amikor a Fiam egy cigány lánnyal szemezett, aki teljesen az volt, én csak annyit kértem tőle, hogy nézze meg a lánybaráti körét. Mert nem mi nem fogjuk elfogadni,hanem őt nem fogják befogadni. Más kultúra, más szokások.
Szép volt a Kislány, de olyan baráti körrel rendelkezett, amit a Fiam nem viselt volna el.
Ezt nem a szüleidnek kell eldönteni. Ezt Nektek kell megbeszélni a fiúval...és bátran a szülők elé állni. Az őszinteség mindent visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!