Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom félig cigány. Ti...

A barátom félig cigány. Ti hogy reagálnátok a szüleim helyében?

Figyelt kérdés

Az anyukája révén az.

De nem azok a segélyből élő típusok, sőt. Nagyon jól élnek (gazdagok), rendesen dolgoznak, a nővére pl. már 2. éve külföldön tanul, ő is egyetemre megy majd.

Eddig eléggé titkoltuk a kapcsolatunkat, mert

1. Nekem Ő az első barátom.

2. A szüleim (leginkább apa) eléggé a cigányok ellen van.

3. A gimiben én vagyok az egyik jó tanuló, "mindig mindent tudó" lány, aki a legtöbb szülő álma (bár egyesek csak simán strébernek hívnak), a barátom pedig inkább a népszerű kategória.

Viszont ma Ő hozott haza és ahogy beértem a házba, Anya rögtön kérdezte, hogy ki hozott haza kocsival és már nem szeretnék Neki tovább hazudozni, titkolózni sem akarok.

Hogy mondjam el itthon?

17L

2014. szept. 27. 22:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy hány éves a párod?

Meg azt mondod, hogy jobb körülmények közt élnek, gondolom nem szakadt dinnyésladával közkeledik. Meg ha annyira nem látszik rajta, akkor szerintem még elfogadhatják. Egyszer egy külsős rendezvényen mutasd be lássák, hogy egy tanult, intelligens gyerek, főleg igényes jó megjelenéssel párosulva, sőt meg meg is hív téged, esetleg a szüleidet valamire, annyira nem lesz ellenvetésük.

Az első pasi amúgy elég nagy trauma a szülőnek, na meg az első szakítás is, de ugye még ott nem tartunk.

2014. szept. 28. 12:58
 12/22 anonim ***** válasza:
65%
Ha nyugalmat és békét akarsz...felejtsd el ezt a fiút! Pár hónap múlva úgyis lapát lenne...nincs értelme borzolni a kedélyeket...
2014. szept. 28. 14:26
 13/22 A kérdező kommentje:

Ő 18 éves.

Nem, nem épp egy szakadt kocsival közlekedik, sőt...

Szilveszter óta beszélgetünk, találkozgatunk, de csak május óta vagyunk ténylegesen együtt, vagyis onnantól számoljuk.

Nem úgy szeretném kezelni ezt a kapcsolatot, hogy 'úgyis vége lesz', tehát nem kell bemutatnom itthon.

Ő is bemutatott a családjának és már kicsit kellemetlen nekem, hogy folyton csak náluk vagyunk, hogy sose hívhatom be és hogy hazudoznom kell.

Nincs semmi garancia arra, hogy nem leszünk együtt évekig.

2014. szept. 28. 14:48
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

Az én exem is félig cigány volt, bár nem voltak gazdagok, de rendes, dolgos anyukája volt, és ő is rendesen dolgozott.

Szerintem csak simán mutasd be. Nekem is kicsit húzta anyum a száját eleinte, de megismerte, és imádta őt is, meg anyukáját is.

Nem a bőrszín tesz valakit rendes emberré...

2014. szept. 28. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

Munkám során volt alkalmam kapcsolatba kerülnöm a cigányokkal. A fél cigány a lehető legrosszabb.

Lenézi sőt gyűlöli a fajtáját, rasszistább mint mi magyarok. Le retkes cigányozza a rokonait, ismerőseit, viszont leparasztoz bennünket.

A vérmérséklete pedig megakadályozza abban, hogy betudjon illeszkedni a társadalmunk vérkeringésébe.

2014. szept. 28. 19:01
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

"most 3 regisztrációról fogok lepontozni minden egyes válaszadót! PUSZI!"

Most aztán jól megkaptuk. :DD

2014. szept. 28. 19:57
 17/22 Buford Tannen ***** válasza:
15%
minek kellene öregednek megtudni még rögtön hogy az? Ne ezzel kezdjétek csak vidd haza mint a barátod
2014. szept. 28. 20:23
 18/22 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem nincs ezen mit ragozni. A barátod jól szituált, normális gyerek, lassan egy éve találkozgattok, szerintem pont utolsó szempont, hogy félcigány, ha nem is látszik rajta.
2014. szept. 28. 21:56
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
Aki a cigány mellett van azoknak üzenem,csak nehogy hazahozzon egyet a gyerek!
2014. szept. 29. 20:05
 20/22 osman alex válasza:
54%

Apád helyébe lelőném aztán elásnám a kertben. - csak vicceltem :D

Am rendben járjatok meg minden, de ha már érzed hogy nem vagy neki elég fontos és hanyagol akkor hagyd ott a csudába. (Mert az ilyen "népszerű srácok álltalában csak lyukra mennek)

Ja meg apád helyében ha megtudnám hogy rosszul bánik veled akkor amit vicceltem, azt tenném vele. :)

2014. okt. 6. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!