Az orokbefogadott gyereket lehet ugy szeretni mint a verszerinti gyereket?
az ego hazas hasonlatot ugy latom paran felreertettek, nem azt irtam hogy kockaztatnad e erte az eletedet, az rendben van.
hanem azt, hogy ha valasztanod kellene akozott hogy melyikuket mented meg, mert ott egnek mindketten es csak az egyikkel tudsz kirohanni, vagy ilyesmit.
tehat ha dontened kellene, hogy melyik eljen, es csak az egyiket valaszthatod.
Én pontosan értem, utolsó, mire gondolsz. De hidd el, ez még vér szerinti gyerekeknél is dilemma lehet. Pl. nekem legnagyobb vágyam egy fiúgyerek volt. Erre lányom született. Később lett egy fiam is, azt gondoltam, ez a legnagyobb boldogság az életemben. Mindig tudtam, ő az első nekem. Azt gondoltam, egy ilyen esetben csakis őt választanám.
Aztán egyszer nagyon megbetegedett a kislányom, az orvos azt mondta, ez az éjszaka a krízis, ez eldönti, életben marad vagy meghal.
Az az éjszaka még ma is bennem él, akkor tudtam meg, hogy nem tudnék választani, nem lehet. Nélküle nem tudnék élni.
Ma már felnőtt, saját családja van, nagyon-nagyon szeretjük egymást, de az az éjszaka volt, amikor erre rádöbbentem.
Szóval más az elgondolkodás egy adott dolgon, és más a valóság.
Lehet, hogy éles helyzetben nem is tudnál dönteni Te sem?
18. megértelek. Nekem is csak sajátjaim vannak. És mindaddig, míg nem tudtam, hogy örökbefogadott vagyok, nem hittem el, hogy lehet sajátként szeretni egy idegen gyereket.
De a szüleim bebizonyították, hogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!