Szinte mar napi rendszeresseggel veszekedunk edesanyammal. Mit tegyek?
Sziasztok! Regen kivalo kapcsolatot apoltam az anyukammal amikor rosszban voltak apuval. Mostmar szent a beke.. Viszont koztunk nem. Vegzos gimnazista vagyok es hat nagyon ki vagyok merulve, tobbszor elofordul, hogy a faradtsag miatt nem erem utol magam, de neki olyan elvarasai vannak amit nem mindig tudok vegrehajtani. A legutolso csepp az volt a poharban amikor csunyan beszeltem vele mert nem volt hajlando elvinni 0.orara az iskolamba, ami a varos masik feleben van, tomegkozlekedes 0, es a bicajhoz hideg van, a jogsit meg persze nem engedi lerakni.. Igyekszem neki megfelelni, nagyon jo a tanulmanyi atlagom is de megsem tetszik neki semmi amit csinalok. A legutolso veszekedeskor azt mondta, hogy nem ad penzt nekem 2 honapig.. Na azert ez szerintem durva( es amugy ez 2 hettel ezelott volt, azt hittem megenyhul, de azota nem adott egy fityinget sem) oke persze nem varok sokat de egy egy ezrest adhatna ha pl a baratnoimmel kvzni megyunk, es nem varhatja el hogy 6 hetig ne menjek sehova hetvegen, azert a gozt jo lenne kiengedni amit az iskola nehezsegei okoznak.. Rengeteget tanulok, segitek itthon valahogy megis ugy erzem hogy nem szeret mar es folyton azt hallgatom h miert vagyok rossz :( szeretnem ha ujra olyan lenne mint regen, tamogatna LEGALABB lelkileg..
Ertelmes tanacsokat varok! Koszonom!
Minden kapcsolat alapja az őszinte kommunikáció.
Így én is megosztanék veled egy őszintét:
Ne tedd, ne fesd magad. Habár itt megkaphatod a pozitív visszacsatolást a sok együtt érző, nemes lelkű névtelenektől, nem erre van szükséged ;)
Elkezdődött a kisbetűs életed. Ha annyira jó vagy, feltalálod magad. 38 vagyok, én is dolgoztam a te korodban.
De ha ez nem megy, még mindig feljöhetsz ide nyavalyogni ;)
Komolyan azt mondod, nem tudsz iskolába menni, mert korán van és hideg van? :D És emiatt saját bevallásod szerint is csúnyán beszéltél anyukáddal, mert nem visz el? Szerinted az emberek, akik reggel munkában vannak, amikor te ébredsz, azokat mind anyukájuk viszi munkába reggelente? Minden reggel?
Nem vársz sokat (:D), de egy ezrest adhatna, ha kávézni mentek...
Ugye tudod, hogy többet dolgozik azért az ezresért, több munkaideje telik el neki vele, mint amennyi idő alatt te azt elkávézod? Oldd meg magadnak: Ha csak egy ezres ekkor, csak egy akkor, akkor igazán előkeríthetnéd te is magadnak azokat a csak ezreseket ahogy mások is, nem? Vagy így összeszámolva mégse olyan kevés az?
Ha az iskola nehézségei miatti gőz kiengedéséről beszélsz, akkor örülj neki, hogy még nem dolgozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!