Anya még nem enged bulizni? Lent 17/L
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Anya nem igazán enged bulizni. Szerintetek mire 18 leszek meg már nem is akarok majd bulizni? vagy pont az ellenkezője? Hogy akarok,mert most nem bulizhattam?2014. szept. 25. 20:13
1/4 anonim válasza:
1 Év alatt szerinted annyira megkomolyodsz, hogy otthon akarsz majd ülni és kötögetni fogsz? :D Nem... :)
Szerintem 18 évesen is ugyan úgy bulizni vágysz majd, sôt, 20-on évesen is... :) Anyukám eljárt akkor is a barátnôivel, mikor a tesómat meg engem megszült! :)
2/4 anonim válasza:
Nem maradsz le semmiről, ha most még nem bulizol, maximum szolidan.
3/4 anonim válasza:
Nyugi van,az igazán jó bulik meg a bulizós korszak még csak most jön.Ha úgy tetszik az egész egyetemet/főiskolát is végigbulizhatod.
4/4 anonim válasza:
Felt teged. Szerintem keress neki vm jo cuccot a szekrenyben es menjetek el egyutt. Ismerek olyat aki a gyerekevel jar bulizni. En ugyan mar nem fogok igy csinalni a gyerekemmel, de az elejen mindenkeppen elmennek vele, kitanitanam mire figyeljen es akkor a kesobbiekben ha a baratnoivel megy, nem aggodnek. Bulizni is megtanitanam a gyerekem, ugy mint a wcn ulni vagy bekotni a cipofuzojet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!